Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie GoPro2, Infinity itp co wybrać.

Witam wszystkich, zamierzam kupić kamerkę sportową zbliżoną do GoPro2, mam na oku CamOne Infinity i jakosc obrazu wygląda dosyć dobrze jak na kamerke za nie całe 700 zł, czy ma ją ktoś i mógłby się podzielić wrażeniami? i czy widział ktoś może, coś podobnego do GoPro2 w przedziale cenowym 600-800. Jeżeli nie dorwę używanej 2 w tej cenie to chyba skuszę się na to Infinity, ale może ktoś z forumowiczów podrzuci jeszcze jakiś inny produkt?

Domyślnie

Lepiej szukaj czegoś nowego niż oglądać się na GP2. Nowego w sensie A.D. 2014, a nie w muzeum.
    Im dalej pracuję z GP3 Black, tym mam wrażenie, że ta puszka nie jest warta ten ceny. Ba, teraz stoi za 1500zł, a ja kupiłem za 2500zł!

Domyślnie

No o GP3 słyszałem, że nie warta ceny, i na porównaniach obrazu wydaje mi się, że GP2 jest lepsza nie licząc ilości fps, ale to chyba zależy od tego jaką kto lubi temperature barwową. A.D. 2014 co to jest?

Domyślnie

Roku Pańskiego, czyli po narodzeniu Chrystusa

ps. W GP problemem nie jest jakosc obrazu. O tym to pisza ludzie nie majacy sprzetu w rece i wyciagajacy wnioski z YT czy forum. Problemem jest stabilnosc, poloczenie wifi i bateria. GP Black jest swietna, ale te wady skutecznie gasza radosc z uzytkowania.

Domyślnie

Może Sony action cam hdr as 100?

Domyślnie

Po ostrych poszukiwaniach znalazłem 2 kamerki w moim wymarzonym przedziale cenowym których trochę testów ogladałem na yt, a dokładniej CamOne Infinity http://allegro.pl/kamera-camone-infi...308485737.html oraz http://allegro.pl/kamera-redleaf-rd9...256582431.html, myślałem również o sonym hdras15 ale do niego wydał bym kase na mocowania itp w wolałbym kupić coś full zestaw, bez dokupowania w najbliższym czasie, a z tego co na yt widziałem jakość nie różni się jakoś bardzo. Chciałem zaznaczyć, że chce nagrywać w 720p w 60 fpsach, żeby czasem zrobić jakieś slow mo. Pewnie nie będę używał tej kamerki jakoś super często, czasami jako 2 kamerka do editów na bmxach, które montuje. Ktoś pomoże? OneCam jest na rynku już jakiś czas, ale o rd990 nie słyszałem dużo, podobno daje rade w tym przedziale cenowym, dużym plusem jest, że w zestawie znajdziemy 2 akumulatorki. Nigdzie nie mogę znaleźć ich porównania. CamOne porównywana jest z GP2 a RD990 z GP3. Nie potrzebuje wybitnej jakości musi być ona lepsza niż tych kamerk za 200 zł, ale nie musi dorównywać GP. Po obejrzeniu kilku materiałów na yt skłaniam się ku tej 2, pomimo tego, że nie ma wyświetlacza, ale robi filmy w miarę dobrej jakości i posiada spory zestaw akcesoriów. Co o tym myślicie?
    Ostatnio edytowane przez szmytek ; 15-06-2014 o 12:40

Domyślnie

Trudno powiedziec, bo nie miałem żadnej z nich, ale ten CamOne wygląda na jakąś zabawkę z ekranikiem. Ten Redleaf wydaje się lepszy, ale moge sie mylic. Wzialem pod uwage jedynie opisy.

Domyślnie

Jeszcze trochę pooglądałem i chyba zostanę przy niej, dzięki za podpowiedzi, jeżeli ktoś ma jakieś inne pomysły z chęcią poczytam. Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów