a ja się nie zdziwię, jeśli meksyk dzisiaj postraszy Brazylijczyków;D będę im mocno kibicował![]()
Szukaj
a ja się nie zdziwię, jeśli meksyk dzisiaj postraszy Brazylijczyków;D będę im mocno kibicował![]()
Z ciekawostek, to pamiętam jak pierwszych MŚ, w 1930r. pierwszego gola zdobył Francuz Lucien Laurent, w 19 minucie porywającego meczu Francja-Meksyk
A z bardziej świeżych, to może taka ciekawostka, że czasem dobrze, jak twoja reprezentacja przegra klik
Przy okazji dzisiejszego meczu warto też wspomnieć, że Brazylia jest jedynym państwem, które grało na wszystkich MŚ.
EDZIA: o tu fajne ciekawostki: kliku.kliku
Ostatnio edytowane przez matomi ; 17-06-2014 o 11:07
Krzychu (ekonet) jest w mojej druzynie wiec bedzie spokoj.![]()
U Siwiec pilki sa dwie i jedna bramkaOk, juz koniec
![]()
Moze byc ciezko, Brazylijczycy zrobia wszystko, zeby nie dac plamy skoro graja u siebie.
To ile Ty masz lat, jak pamietasz co bylo w pierwszych MS?![]()
Wszyscy zachwycaja sie dzisiaj bramka Dempsey'a, ale raz pisza, ze 5. w historii, raz ze 6. Ktora by nie byla, to akcja w stylu Turkow, kiedy Hakan Sukur strzelil w 2002 Koreanczykom z poludnia brame w 11s (czy ile tam - szybko w kazdym razie).
EDIT: S4INT mnie wyprzedzil![]()
"Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits
co do c...ów na mundialu, macie jakąs faworytkę?klik
Za chwilę pierwszy mecz Belgów. Podobno to czarny koń. Moi ulubieni eksperci - R. Ciamajdan i J. Angel mówią zgodnie, że Algierczycy powinni się w tym spotkaniu oprzeć na grze zespołowej.
Zawsze jak widzę to studio to przypomina mi się jedno:
Ostatnio edytowane przez matomi ; 17-06-2014 o 18:20
I moralne prawo w przeciwieństwie do bełkotu pozostałych. Majdan wbrew pozorom całkiem stylistycznie się wypowiada
w porównaniu do nieodżałowanego Krzynówka.
Kiedyś były autorytety, dziś są tylko pieniądze. Jak widać bezwartościowe.
W czasie szczytu popularności Gmocha (lata 70.) pomylono z nim mojego Tatę w pewnym barze w Pruszkowie i miał darmowe picie![]()
red light, dark room...
Skontaktuj się z nami