No to tradycyjne pytanie, kto dziś wygra?Ja obstawiam 4:2 dla Brazylii.
Szukaj
No to tradycyjne pytanie, kto dziś wygra?Ja obstawiam 4:2 dla Brazylii.
Moim zdaniem będzie nudny mecz i niski wynik. Na grad bramek bym się nie nastawiał a już na pewno nie w wykonaniu brazylijskich napastników.
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 13-07-2014 o 01:09 Powód: Brazylijskich-------> brazylijskich
Ja nie będę oglądał ale postawiłbym na Brazylię, która nie może dać tyłka kolejny raz z rzędu. Choć to dla mnie jest mecz o przysłowiową pietruszkę bo liczy się tylko ten, kto zdobędzie tytuł Mistrza Świata. Drugi również będzie przegranym.
Nikon
1:0 dla Brazylii
jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubańczykom
3:1 dla Holandii.
"Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits
Jak jest po portugalsku: nic się nie stało?
R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog
Spodziewałem się 2:1 dla Holandii ale jak widać Brazylia zagrała jaszcze gorzej niż z Niemcami bo Holandia bez wielkiej napinki i ciśnienia strzeliła im trzy bramki. Jak patrzyłem na potykających się o piłkę i własne nogi Brazylijczyków to miałem wrażenie, że oglądam polską ligę a nie najbardziej utytułowany zespół, w historii piłki nożnej.
A ja dopiero wstalem bo budzik nie zadzwonilAle pewnie puszcza 20x powtorke w TV wiec sobie nadrobie za chwile. Wynik juz znam, wiec teraz czas na boks.
Przynajmniej wszyscy z Holendrów zagrali na MŚI będą mieli co wnukom opowiadać...
Zaś Brazylia zawiodła na całej linii.
Nikon
Skontaktuj się z nami