Close

Strona 44 z 64 PierwszyPierwszy ... 34424344454654 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 431 do 440 z 631

Domyślnie

Od początku tych mistrzostw mówiłem, że Brazylia nie ma ataku. Ich reprezentacja składa się z bramkarza, środkowych obrońców i Nejmara. Po odpadnięciu Nejmara i Silvy została tylko zbieranina przeciętniaków. Trzej napastnicy Fred, Jo i Hulk dobyli w tych mistrzostwach 1 - słownie jedną bramkę

Dobrze, że w końcu odpadli i byli tak beznadziejni, że nawet sędziowie nie dali rady nic wydrukować w przeciwieństwie do meczu z Kostaryką
    Ostatnio edytowane przez Borat1979 ; 09-07-2014 o 01:41
    Sony A7 | Voigtlander 15/4.5 III | Tamron 28-75/2.8 RXD | Fuji 55/1.8

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Chcialem zauwazyc, ze Mirek Klose wlasnie przeszedl do historii jako najskuteczniejszy strzelec mistrzostw swiata. Od 2002 (kiedy to pierwszy raz wystapil) zdobyl gola 16 razy (5 w 2002, 5 w 2006, 4 w 2010 i teraz 2). Tym samym pokonal Ronaldo (15 goli), Gerda Mullera (14) i reszte brygady, a to nie koniec (choc nie wiem czy wystapi w Rosji skoro ma 36 lat).

Domyślnie

Klose może przecież jeszcze wystąpić w finale i strzelić gola (albo i ze dwa) Czego mu życzę, a niech ma!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    Pamiętacie co mówił Woody Allen o muzyce teutońskiego Wagnera?

Tym razem Teutoni dali upust swojemu drangowi na biednych Brazylijczykach, a przecież mogli odrobinę odpuścić i nie kopać leżącego, ale gdzie tam.

Taki styl, mają to w genach.
    Kolega ma na mysli tego Woody Allena, ktory ozenil sie z wlasna pasierbica? Jakiemu drangowi dali upust "Teutoni"? Moze ogladalismy inne mecze? Bo tutaj pokazala telewizja swietnie przygotowana druzyne niemiecka, ktora rozjechala 11 dziewczynek z internatu na kazde niepowodzenie reagujacych depresja i histerycznym placzem. Co mieli Niemcy odpuscic? Gre w pilke? Usiasc na boisku i poczekac az brazylijskie niedojdy bramke im strzela?
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Mam prośbę proszę zamienić Niemców na Brazylię bo za 3 miesiące... będzie się działo oj będzie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sokolnik Zobacz posta
    Coś mi się wydaje że będą zamieszki w Brazylii, wybite szyby i zniszczone auta. Ludzie swoją złość gdzieś muszą rozładować
    No i zaczęło się...

https://twitter.com/futbolred/status...894208/photo/1
    Nikon

Domyślnie

Sędzia się i tak ulitował nad Brazylijczykami, bo kilka chamskich fauli i nurkowania w polu karnym powinny przetrzebić ich szeregi...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Zaczelo sie...
    Temu, kto wymyślił to logo... hmm... współczuję bo będzie kojarzony z największym blamażem piłkarzy z Brazylii w MŚ. Zakrywająca twarz dłoń (w barwach Brazylii!) jest dziś wyjątkowo wymowna a rok 2014 w logo będzie śnił się Brazylijczykom jeszcze bardzo długo. A miało być tak fajnie... wg. tej strony:

Tak wygląda logo kolejnych Mistrzostw Świata - Brazylia 2014. Puchar Świata stylizowany na dłonie obejmujące piłkę, wszystko w narodowych barwach Brazylii. Ciekawa i oryginalna kreacja, skromna i oszczędna w formie, ale łatwo zapadająca w pamięć. To będzie bardzo fajna impreza.
    P.S. Na 100% to logo (przypominające... "załamanego brazylijskiego kibica" po niemieckim laniu) wyryje się w pamięci brazylijskich kibiców.
    Ostatnio edytowane przez Andrzej1974 ; 09-07-2014 o 08:12
    Nikon

Domyślnie

Tytuł z gazeta.pl: "Ludzie płakali, zasłaniali oczy, stali jak sparaliżowani. A Niemcy strzelali". Skądś to pamiętam...
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Tytuł z gazeta.pl: "Ludzie płakali, zasłaniali oczy, stali jak sparaliżowani. A Niemcy strzelali". Skądś to pamiętam...
    najstarszy na swiecie Moderator? Czy moze fan czterech pancernych (i psa)?
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Strona 44 z 64 PierwszyPierwszy ... 34424344454654 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów