Szukaj
7 troche ciasno, 8 pozbylbym sie kiery, a 9 wyprostowal
Fura git. Reszta ok.
Tylko ja bo tylko ja mam pozwolenie na pisanie o autach z rejka DW (w koncu jestem z Wroclawia, ale dobra SerU tez jest, rudy nie jest, on to jest z Sosnowca pewno )
O rejestracji już Pesowi pisałem na fejsie. Set przyjemny dla oka i ładnie skomponowany. Fura zacna, choć w UK traktowana trochę, jak Poldek w Polsce Za wersją Gold jeszcze się rozglądają, ale taki Sovereign jeżdżący z przeglądem jest do wyrwania już za 500-700 funtów. Co innego poprzedni model i to najlepiej w coupe
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Autko cudne.
1 - dobry kadr,
2 - tu też dobry kadr,
3 - moje ulubione, ale szkoda, że światło się tak rozłożyło i połowę fotki z samochodem rozjaśniło,
4 - nie, padaka, już Ci mówiłem wcześniej. Mniej maski, większy zwierzak i byłoby OK,
5 - e?
6 - ... Nie wiem, co tu oceniać. Jeśli napis na progu, to bliżej i inaczej z kadrem, bez drzwi,
7 - fotel, do tego kierownica wali mocno,
8 - wolałbym pion, lewa góra mnie boli,
9 - ładny kadr, z tą budowlą tak arystokratycznie wygląda,
10 - to też niezłe.
Ogólnie to ten samochód pod blokiem/długą kamienicą wygląda kiepsko. Brakuje dachowców miauczących tu i tam. Ale to już Ci mówiłem.
P.S. Nie jestem z Sosnowca, nie ciesz się tak Na analoga nie czekam, bo dbam o swoje oczy i zdrowie, wystarczy mi
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
Felunek jak w Poldku. Mój ulubiony model.
red light, dark room...
robisz świetne zdjęcia samochodów. Zawsze prezentujesz wysoki poziom
Z8 + FTZ II | S 24 1.4 ART | Z 35 1.8 S | N 85 1.8 G | SB700
Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II
Skontaktuj się z nami