Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Rzeszów

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Panie Sebastianie, proszę sobie przeczytać post 11 tego wątku i proszę spróbować go zrozumieć.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2pompony Zobacz posta
    Panie Sebastianie, proszę sobie przeczytać post 11 tego wątku i proszę spróbować go zrozumieć.
    Szczerze mowiac szkoda mi czasu na jalowe debaty z kims kto w jednym poscie zarzeka sie ze czegos nie napisal, a w nastepnym pisze ze jednak napisal. Panu tez radze nie tracic czasu na szukanie hdr gdzie go nie ma i pisaniu ze mna.
    ot Mlodziez
    Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stanseba Zobacz posta
    Szczerze mowiac szkoda mi czasu na jalowe debaty z kims kto w jednym poscie zarzeka sie ze czegos nie napisal, a w nastepnym pisze ze jednak napisal.
    Czy ja piszę po turecku? Czy piszę używając sanskrytu?

Jeśli ktoś chce sfotografowac dzwonnicę stojąc 5 metrów od niej - poradzę mu, żeby zadarł obiektyw, bo inaczej nie osiągnie celu. Bo wtedy skróty perspektywiczne tkwią niejako w założeniu zdjęcia, są tego zdjęcia istotą.

Jeśli ktoś chce sfotografować architekturę tak jak na tych zdjęciach i zadziera obiektyw do góry - to robi źle, bo fasady mu się walą. Ponieważ walące się fasady są powszechnie uznawane za błąd szkolny - więc wtedy mu poradzę, żeby trzymał obiektyw poziomo.

Jak strasznie trzeba być, jakby to powiedzieć, mało ostrym, żeby tego nie rozumieć? Też już kończę tą dyskusję, bo mnie żenuje tłumaczenie tak prostych rzeczy, jak jeszcze widzę niezrozumienie.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Uprawnienia umieszczania postów