Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    Jeszcze mała sugestia, bo gdybym to ja składał dziś "blaszaka", to znalazłyby się w nim te komponenty:

http://ark.intel.com/pl/products/751...up-to-3_90-GHz
    http://ocz.com/consumer/ssd (jeden z tych dysków) .
    O tym procku właśnie myślałem.
    Ciekawa propozycja z tymi dyskami, pomyśle nad tym vectorem 150 240GB.

A jak wyglada sprawa z chłodzeniem? Kupuje to osobno czy to idzie razem z prockiem?
    Ostatnio edytowane przez TomyLee ; 02-06-2014 o 11:28

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TomyLee Zobacz posta
    A nie o ciut innym?

O procku też myślałem już o i7 4770?
    Ty myślałeś wcześniej o i7-4770 a link, który zapodał kolega to i7-4770K (literka K na końcu). Ceny są chyba też ciut inne tych dwóch procesorów (tzn. ten z K kosztuje przynajmniej 100 zł więcej).

A jak wyglada sprawa z chłodzeniem? Kupuje to osobno czy to idzie razem z prockiem?
    Kupując procesor w wersji z BOX-em masz wraz z nim wentylator intelowski, który MZ spokojnie wystarcza do obróbki grafiki.
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andrzej1974 Zobacz posta
    A nie o ciut innym?

Ty myślałeś wcześniej o i7-4770 a link, który zapodał kolega to i7-4770K (literka K na końcu). Ceny są chyba też ciut inne tych dwóch procesorów (tzn. ten z K kosztuje przynajmniej 100 zł więcej).

Moje niedopatrzenie, ale myślałem ogolnie o tym droższym. Tybardziej, że ta różnica w cenie nie jest tak wielka.

Czyli praktycznie dobraliście mi już wyszstkie komponenty ładcznie z monitorem

Teraz jeszcze pytanie zostaje jaką płyte głowną wybrać, aha i czy moge to upchać w jakąś obudowe mini czy to raczej nie ma sensu?

Domyślnie

Czyli praktycznie dobraliście mi już wyszstkie komponenty ładcznie z monitorem
    W kwestii monitora może poczekaj jeszcze na opinie innych? Są tu eksperci od tego tupu urządzeń więc oni mogą ci więcej powiedzieć i lepiej doradzić...

Teraz jeszcze pytanie zostaje jaką płyte głowną wybrać, aha i czy moge to upchać w jakąś obudowe mini czy to raczej nie ma sensu?
    Ja bym nie pchał się w żadne mini...
    Nikon

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ciekawa propozycja z tymi dyskami, pomyśle nad tym vectorem 150 240GB.

Vector w specyfikacji wygląda wręcz idealnie razem z 5. letnią gwarancją, to wprost tytan.

Co do procesora, to boxowe wersje mają wentylator w komplecie.

ps. OCZ próbuje odbudować zaufanie do firmy za serię Vertex 2 i obecne konstrukcje są naprawdę warte grzechu.
    Medice, cura te ipsum.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów