Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Don't Touch My MK III

Witam
    Nareszcie udało mi się dorwać bardzo ciekawe auto na sesję. Oto co udało mi się zrobić. Czekam na opinie

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Bonus

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Kolorki niezle, dla mnie za duzo odbic, lakier troche sie w nich gubi, a warto bylo go podkreslic. Nie wiem czy te skosy potrzebne ale ja sie nie znam. Sesja jak na Ciebie to jakas dziwnie prosta

PS. Bonus bieda, co to ma niby przedstawiac? Jego charakter? Czy co? Nie takie kijki ludziom z lap wypadaly po lewym prostym

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Kolorki niezle, dla mnie za duzo odbic, lakier troche sie w nich gubi, a warto bylo go podkreslic. Nie wiem czy te skosy potrzebne ale ja sie nie znam. Sesja jak na Ciebie to jakas dziwnie prosta

PS. Bonus bieda, co to ma niby przedstawiac? Jego charakter? Czy co? Nie takie kijki ludziom z lap wypadaly po lewym prostym
    Używałem polara jednak całkowicie odbić nie dało się zniwelować.
    Skosy mimo że ich fanem do końca nie jestem Jednak w Motoryzacji czy sporcie motoryzacyjnym dużo ich obserwuję.

A co to znaczy że sesja jak na mnie jakaś prosta? bo nie czaję.

A bonus przedstawia Don't Touch My MK III :P

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Tylko u Ciebie te skosy jakies delikatne, jakbys sie potknal, a nie specjalnie je robil Dlatego napisalem, ze nie wiem czy potrzebne, a nie ze to ZUO.

Robiles stack'i polarowe czy pojedyncze klatki? A sesja prosta bo do motocykli dorzucasz troche gadzetow

Domyślnie

Jak robiłem większe skosy To Wydawały mi się za mocne. Pozostawiłem takie Ale jak widzisz i nie potkniete kadry także mam
    Tak robiłem Stack'i

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Malo stackowo wyglada, ale moze taka okolica bo wiadomo, ze polar nie uratuje kazdej sytuacji (zwlaszcza jak sa krzaczory i inne bzdety). No nic, ide na obiad

Domyślnie

Ze skosami jest jeszcze jeden drobiazg - należy tak przekrzywiać, żeby przód był wyżej niż tył, a nie odwrotnie. W 95% przypadków wygląda dużo lepiej, dynamiczniej. No i jak napisał shao - bardziej zdecydowane skosy, byle bez przesady.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

To ja dorzuce jeszcze, ze na niektorych fotach chyba za bardzo cienie wyciagales bo wyszlo troche hdr'owo.
    No i polemizowalbym czy to faktycznie "bardzo ciekawe auto" bo dla mnie nic ciekawego tam nie ma, a lakier kameleon byl modny 10 lat temu :P
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Wydaje mi się że jest podstawowy błąd w koncepcji sesji.
    Jeżeli auto jest tak "kolorowe" i tym samym samo w sobie posiada duża ekspresji (barwa , odbicia)
    To należało by raczej dobrać tło które wyeksponuje tego kameleona a nie będzie z nim konkurować

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    Jeżeli auto jest tak "kolorowe" i tym samym samo w sobie posiada duża ekspresji (barwa , odbicia)
    To należało by raczej dobrać tło które wyeksponuje tego kameleona a nie będzie z nim konkurować
    Trudno się nie zgodzić. Z drugiej strony - podobają mi się bardziej te autostradowe kadry.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów