Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Solina 4

Domyślnie

Dziwna asymetria i czernie tez nie pomagają. W moim odczuciu tak trochę na siłę jest ta praca.

Domyślnie

A ja mam wrażenie dużego przechyłu w lewo...
    Nikon i podróże ...

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Ni tylko TY... Leci aż miło, dodatkowo rozkład mocnych akcentów w kadrze nie występuje.

Domyślnie

Horyzont - zdarza się, do wyciągnięcia. Może to nie "rozkład akcnetów", tylko winieta tak Wam przeszkadza? I to czarne chmurzysko - do tego nijak go nie widać w odbiciu...

Domyślnie

poprawiłem

chyba lepiej, ogólnie to łąpie się na tym, że zbyt długo trzymam fotkę w PSie bawiąc sie tymi wszystkim suwaczkami...

Domyślnie

pierwsza wersja ładniejsza, druga to ciemna plama na jedynce tylko mniej winiety by się przydało i odrobinę jaśniejsza chmura, więcej nie ma co ruszać pozdr

Domyślnie

Niebo poprawione wygląda znacznie lepiej, niestety jak dla mnie za duże połacie zdjęcia giną w czerni, co przy raczej zwykłym kadrze sprawia wrażenie jakbyś chciał go "uatrakcyjnić" i "stworzyć sztukę" mocną obróbką i cięciem do kwadratu. Poprzednie odsłony bardziej mi się podobały (2-1-3, właśnie w tej kolejności), przy czym tam też mz za agresywnie selektywnie dorzucałeś czerni.

Domyślnie

Szkoda ze nie dało się szerzej, poza tym ok

Domyślnie

ciemność widze)jedynka lepsza
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Uprawnienia umieszczania postów