Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Kolejny raz o podpisach na zdjęciach? Tylko dlaczego określacie to mianem reklamy. Co ma piernik do wiatraka?
    Wszystkie zdjęcia, które wrzucam do sieci mają podpis - taki sam i w takim samym miejscu. Podpis nie jest częścią kompozycji, więc nie mam zamiaru się zastanawiać gdzie go dać, żeby pasowało.
    Na wydrukach go nie ma w takim miejscu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Wszystkie zdjęcia, które wrzucam do sieci mają podpis - taki sam i w takim samym miejscu.
    No właśnie! A nie uważasz, że zdjęcia różnią się nieco i bywa tak, że podpis (reklama to oczywiscie żartobliwe i lekko złośliwe określenie ) wypada w niekorzystnym miejscu, psujac kadr, przeszkadzając w odbiorze i denerwując swoją nachalnością?
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    No właśnie! A nie uważasz, że zdjęcia różnią się nieco i bywa tak, że podpis (reklama to oczywiscie żartobliwe i lekko złośliwe określenie ) wypada w niekorzystnym miejscu, psujac kadr, przeszkadzając w odbiorze i denerwując swoją nachalnością?
    Masz rację. Bywa, że moje zdjęcia się nieco od siebie różnią
    W pewnym momencie uznałem, że bardziej mi pasuje podpis na zdjęciu a nie na ramce i tego się będę trzymał

Uważam, że zdjęcia oglądane na monitorze (niezależnie od wielkości/rozdzielczości, itp. itd.) to tylko wglądówki. W związku z tym toleruję znaki wodne, podpisy, napisy itp., bo takie są konsekwencje wrzucania zdjęć do www i tym samym dostępności do "save as" i "print".
    Odbiór zdjęcia najlepszy jest i tak na papierze. A im większy rozmiar papieru (albo płótna) tym odbiór lepszy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    [...] bo takie są konsekwencje wrzucania zdjęć do www i tym samym dostępności do "save as" i "print". [...]
    Maciek, z całym szacunkiem, ale co można wydrukować z takiej wielkości i wagi fotki jak ta tutaj?
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Jak się już wrzuca 1000 px na bok to na upartego ...

Domyślnie

Może mógłbyś wrzucić coś więcej z tej serii, mi się bardzo podoba

Domyślnie

z reklamą czy bez, zdjęcie sie wybija na tle innych wątków zamieszczonych na chwile obecną a wyróżnia je przede wszystkim artystyczna inicjatywa oraz kreatywność miło jest wracać do dobrych fot.!
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów