Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Avast

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Kiedyś używałem NODa i AVASTa, potem jak kupiłem komputer dostałem z nim pakiet Norton Internet Security. I jestem zadowolony. Myślałem, że będzie mnie to kosztować fortunę, gdyż wznowienie subskrypcji na stronie Nortona kosztowało jakieś 150-200PLN, ale na znanym portalu aukcyjnym znalazłem przedłużenie licencji w cenach baaardzo promocyjnych - 20-30PLN. Działa, i przy tym trwam.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    ...
    Myślałem, że będzie mnie to kosztować fortunę, gdyż wznowienie subskrypcji na stronie Nortona kosztowało jakieś 150-200PLN, ale na znanym portalu aukcyjnym znalazłem przedłużenie licencji w cenach baaardzo promocyjnych - 20-30PLN. Działa, i przy tym trwam.
    I to jest legalne, bo jeśli nie do końca, to po co płacisz owe 20-30 złociszy jakimś allegorycznym cwaniaczkom?
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    na stronie Nortona kosztowało jakieś 150-200PLN, ale na znanym portalu aukcyjnym znalazłem przedłużenie licencji w cenach baaardzo promocyjnych - 20-30PLN. Działa, i przy tym trwam.
    Jak wezmę sobie z roboty kod do NODa to też działa bo to licencja wielostanowiskowa. Pewnie taką samą "licencję" kupiłeś (jak wielu innych) na Allegro i jest tak samo legalna jak "darmowa" z torrenta
    Sony A7 | Voigtlander 15/4.5 III | Tamron 28-75/2.8 RXD | Fuji 55/1.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Borat1979 Zobacz posta
    Jak wezmę sobie z roboty kod do NODa to też działa bo to licencja wielostanowiskowa. Pewnie taką samą "licencję" kupiłeś (jak wielu innych) na Allegro i jest tak samo legalna jak "darmowa" z torrenta
    ale kto by się przejmował, że kradnie dobra intelektualne...? No chyba nie fotograf? :P

Uprawnienia umieszczania postów