Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Avast

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Tylko wiecie, ja na to dostałem fakturę VAT, więc w razie W pokaże fakturę, niech pukają do pana, który mi to sprzedał i pytają o legalność.
    To nie jest żadna podpórka, taka faktura z sufitu.

Gdy ktoś Ci proponuje sprzedaż Rolex-a za 50 złotych, to też uważasz, że wszystko jest OK, nawet gdy proponuje wydanie faktury?
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    To nie jest żadna podpórka, taka faktura z sufitu.

Gdy ktoś Ci proponuje sprzedaż Rolex-a za 50 złotych, to też uważasz, że wszystko jest OK, nawet gdy proponuje wydanie faktury?
    ,,Szary człeczek'' nie jest w stanie ocenić ważności faktury. Kupując w sklepie np. Aleggro lub stacjonarnym, nikt nie będzie ganiał po rzeczoznawcach coby mi określił czy FV jest autentik.
    FuFu X100T
    Było D90, D7000, D7100, D610 i wiaderko słoików
    M
    oje tereny https://500px.com/sesio/galleries/gluszyca

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seś@ Zobacz posta
    ,,Szary człeczek'' nie jest w stanie ocenić ważności faktury. Kupując w sklepie np. Aleggro lub stacjonarnym, nikt nie będzie ganiał po rzeczoznawcach coby mi określił czy FV jest autentik.
    Człowiek zdrowy na umyśle i mający dostęp do internetu, absolutnie nie może się tłumaczyć niewiedzą, szczególnie, gdy na stronie producenta oprogramowania widnieją kompletnie inne ceny.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Nastąpiła zdaje się zmiana tematu - miało być jaki program kupić do ochrony komputera, a piszemy na temat: czego nie kupić, żeby uniknąć więzienia.
    Jednak poważnie, dam przykład z własnego doświadczenia. Przed miesiącem skończyła mi się licencja na Norton Antyvirus, przejrzałem internet i kupiłem roczną licencję w wersji pudełkowej za 30 żł , z odbiorem w jednym ze sklepów Komputronik. Przy odbiorze spoglądam na półkę i widzę identyczne pudełka z ceną chyba około 80 zł. Więc pytam sprzedawcę czy to jest na pewno to samo. Otrzymuję odpowiedź: tak to samo. Jednak na te z internetu należało czekać około 3 dni. Dla mnie jest tylko jedno wytłumaczeni: polityka cenowa i marketing nie mają nic wspólnego z logiką przeciętnego kupującego, a to co bardzo tanie nie koniecznie musi być kradzione. Podkreślam była to wersja pudełkowa, zapieczętowana, z wszystkimi atrybutami autentyczności, której odbiór można było sobie wybrać w dowolnym sklepie w kraju w sieci Komputronik.

Domyślnie

ok ruszyło
    ff

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów