Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Avast

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    ...
    Myślałem, że będzie mnie to kosztować fortunę, gdyż wznowienie subskrypcji na stronie Nortona kosztowało jakieś 150-200PLN, ale na znanym portalu aukcyjnym znalazłem przedłużenie licencji w cenach baaardzo promocyjnych - 20-30PLN. Działa, i przy tym trwam.
    I to jest legalne, bo jeśli nie do końca, to po co płacisz owe 20-30 złociszy jakimś allegorycznym cwaniaczkom?
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

na stronie Nortona kosztowało jakieś 150-200PLN, ale na znanym portalu aukcyjnym znalazłem przedłużenie licencji w cenach baaardzo promocyjnych - 20-30PLN. Działa, i przy tym trwam.
    Jak wezmę sobie z roboty kod do NODa to też działa bo to licencja wielostanowiskowa. Pewnie taką samą "licencję" kupiłeś (jak wielu innych) na Allegro i jest tak samo legalna jak "darmowa" z torrenta
    Sony A7 | Voigtlander 15/4.5 III | Tamron 28-75/2.8 RXD | Fuji 55/1.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Borat1979 Zobacz posta
    Jak wezmę sobie z roboty kod do NODa to też działa bo to licencja wielostanowiskowa. Pewnie taką samą "licencję" kupiłeś (jak wielu innych) na Allegro i jest tak samo legalna jak "darmowa" z torrenta
    ale kto by się przejmował, że kradnie dobra intelektualne...? No chyba nie fotograf? :P

Domyślnie

429 PLN za 3 stanowiska na 2 lata to nie jest majątek...
    Licencje na allegro, w tak niskich cenach, na 99% nie są legalne i to tyczy się wszelkich programów.
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

Tylko wiecie, ja na to dostałem fakturę VAT, więc w razie W pokaże fakturę, niech pukają do pana, który mi to sprzedał i pytają o legalność.
    Ostatnio edytowane przez velaskez ; 29-05-2014 o 10:00
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nigel Zobacz posta
    Nu dobra, ale to nie rozwiązuje mojego problemu. Bo mam jakąś tam licencje, działa, nad zmianą zastanowię się za 198 dni.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

NORTON Internet Security, używam od wielu lat i nigdy mnie nie zawiódł. Upgrade na następny rok ok. stówki.

Domyślnie

Nu dobra, ale to nie rozwiązuje mojego problemu. Bo mam jakąś tam licencje, działa, nad zmianą zastanowię się za 198 dni.
    Sęk w tym, że zakładając czysto teoretycznie, że Twoja licencja nie jest legalna, oznacza...........że nie masz licencji
    pozdrawiam
    Marcin
    http://www.tycipienka.pl/

Domyślnie

Tylko wiecie, ja na to dostałem fakturę VAT, więc w razie W pokaże fakturę, niech pukają do pana, który mi to sprzedał i pytają o legalność.
    I tą fakturę w sraczu możesz powiesić
    Sony A7 | Voigtlander 15/4.5 III | Tamron 28-75/2.8 RXD | Fuji 55/1.8

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów