Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Oszczędny w słowach Awatar RaB
    Miasto
    Złotów/Piła

Domyślnie Plecak Pro Trekker Backpack

Witam serdecznie!

Wiem, że to kolejne wirtualne pytanie, ale może jednak
    ktoś miał okazje spotkać się z tym plecakiem...

http://cgi.ebay.com/Pro-Trekker-Back...QQcmdZViewItem

obejrzeć można tylko zdjęcia, jednak rozmiarowo bardzo by mi pasował,
    mocowanie statywu centralne, pokrowiec.
    Co o tym myślicie?
    Nikon D&F80, T 28-70/2,8 ATX II; N50/1,8;N 80-200/2,8AF-S ; Biometar80/2,8; SB-800; jakies trzy nogi i torebka

Domyślnie

Nazwa wzięta z Lowepro, bo dokładnie taki ma ta firma. Z ceny podejrzewam, że to chińska podróbka. Jeśli to prawda to spokojnie można przymierzyć Lowepro i ewentualnie podjąć ryzyko kupna. Ja osobiście bym tego nie kupił, bo wolę solidne i prawdziwe Lowepro.

Domyślnie

No tak ale Lowepro sporo kosztuje a Chińczycy i nie tylko robią niezłe produkty

Domyślnie

Muszę doprecyzować. Pisząc o ryzyku kupna miałem na myśli tą chińską podróbkę.

Domyślnie

Ja rozumiem, bo na przykład Vanguard czy inne firmy tez robią w Chinach swoje wyroby, ja dostałem taką ofertę od jedne z chińskich firm i naprawdę wymiękłem....produkty są takie że głowa boli i kosztują 10 razy mniej...skośne chłopaki sporo się nauczyli...

Domyślnie

Lowepro są też robione w Chinach, ale kontrola jakości jest zupełnie inna niż przy no-name. Choć być może jestem trochę zbyt sceptyczny co do chińskich wyrobów, i może wkrótce będzie tak samo jak kiedyś z japońskimi. Kiedyś symbol bylejakości, a teraz solidności.

Uprawnienia umieszczania postów