Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14
    Oszczędny w słowach Awatar RaB
    Miasto
    Złotów/Piła

Domyślnie Plecak Pro Trekker Backpack

Witam serdecznie!

Wiem, że to kolejne wirtualne pytanie, ale może jednak
    ktoś miał okazje spotkać się z tym plecakiem...

http://cgi.ebay.com/Pro-Trekker-Back...QQcmdZViewItem

obejrzeć można tylko zdjęcia, jednak rozmiarowo bardzo by mi pasował,
    mocowanie statywu centralne, pokrowiec.
    Co o tym myślicie?
    Nikon D&F80, T 28-70/2,8 ATX II; N50/1,8;N 80-200/2,8AF-S ; Biometar80/2,8; SB-800; jakies trzy nogi i torebka

Domyślnie

Nazwa wzięta z Lowepro, bo dokładnie taki ma ta firma. Z ceny podejrzewam, że to chińska podróbka. Jeśli to prawda to spokojnie można przymierzyć Lowepro i ewentualnie podjąć ryzyko kupna. Ja osobiście bym tego nie kupił, bo wolę solidne i prawdziwe Lowepro.

Domyślnie

No tak ale Lowepro sporo kosztuje a Chińczycy i nie tylko robią niezłe produkty

Domyślnie

Muszę doprecyzować. Pisząc o ryzyku kupna miałem na myśli tą chińską podróbkę.

Domyślnie

Ja rozumiem, bo na przykład Vanguard czy inne firmy tez robią w Chinach swoje wyroby, ja dostałem taką ofertę od jedne z chińskich firm i naprawdę wymiękłem....produkty są takie że głowa boli i kosztują 10 razy mniej...skośne chłopaki sporo się nauczyli...

Domyślnie

Lowepro są też robione w Chinach, ale kontrola jakości jest zupełnie inna niż przy no-name. Choć być może jestem trochę zbyt sceptyczny co do chińskich wyrobów, i może wkrótce będzie tak samo jak kiedyś z japońskimi. Kiedyś symbol bylejakości, a teraz solidności.

Domyślnie

ja te produkty miałem w ręku, są dobre poza tym wystawiali sie na Targach Photo Kina w Koloni i teraz w USA i co jest ważne są naprawdę tani, jak rozmawiałem z jedną z amerykańskich firm co już w Polsce utopiły się na dystrybucji to było wrażenie, że traktują cię z góry i sprzedają złoto za które masz zaszczyt zapłacić...a Chińczycy dzwonili codziennie pytali co słychać czy podobają sie produkty że będą mieli nowe itp. zupełnie inne podejście...

Domyślnie

witam wyszedł fajny nowy plecaczek zrobiony z 22 plastikowych butelek po napojach czyli ekologiczny...
    nazywa się to: Eco Warrior a wyszło spod igły lowepro
    więcej info powinno być na www.lowepro.co.uk - jak dla mnie super sprawa

d80+grip | 18-70DX | N50/1.8D | N70-300G | Tamrac Velocity 9
    N105/2.8+N70-300VR na etapie zbierania kasy

Oszczędny w słowach Awatar RaB
    Miasto
    Złotów/Piła

Domyślnie

Jakos ten Primus to mnie nie przekonuje?
    Jak do tej pory nigdy nie miałe plecaka, czy takie rozwiazania jek te prezentowane w Primusie w/wspomnianym
    sparwdzaja sie w praktyce? np to obracanie tył_przód i+ dostep od tyłu i boku.
    Bo jak dla mnie to troche gadżetowe rozwiązanie, poprawcie mnie jezeli się myle.

A co do tych Chinskich produktów to chyba rzeczywiscie takiej strasznej tragedii nie ma, jakis czas temu
    kupiłe zamiennik MB-16 i wykonanie przynajmniej dobre...
    dlatego tak ten plecak mnie kusi, nie wiem czy zauwazyliscie dodatkowe gąbki na główny obiektyw...małe a cieszy,
    Lowepro czegos takiego nie ma w porównywalnych rozmiarowo plecakach.
    Nikon D&F80, T 28-70/2,8 ATX II; N50/1,8;N 80-200/2,8AF-S ; Biometar80/2,8; SB-800; jakies trzy nogi i torebka

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów