Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Produkt Polski

Domyślnie Produkt Polski

Co sądzicie

Domyślnie

bo w desaturacji gorzej wyglada?
    Nikon

Domyślnie

Mi się podoba Tylko chyba bardziej pasuje do kategorii Foto-żart... a to że brak koloru to mi też bardziej odpowiada, bo to taki trochę smutny żart. :/
    Sony Ericsson K800I z kartą flash 1GB.

Domyślnie

Ale co się nakosił to jego...

Domyślnie

Oj było co kosić
    Nie zauważyłem, że jest kategoria Foto-żart

Domyślnie

swietne foto .. a jakie symboliczne .. desaturacja przywodzi na mysl czarne chmury gromadzace sie nad polska gospodarka, lekkie pochylenie kadru symbolizuje wchodzenie na rownie pochyla, na ktorej to jesli nic nie zrobimy rozsypia sie plody rolne symbolizowane przez sciete siano. do tego naklejka podkreslajaca przynaleznosc do narodu polskiego i symbolizujaca walke o to by Polska byla Polska. Krzaki w tle bedace metafora lasu z makbeta majace byc ostrzezeniem dla tych ktorzy sprowadzili na dno polska gospodarke...
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Garosik Zobacz posta
    Oj było co kosić
    Nie zauważyłem, że jest kategoria Foto-żart
    No, śmieszne. Boki zrywać. W życiu mnie tak siano nie rozśmieszyło.
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    swietne foto .. a jakie symboliczne .. desaturacja przywodzi na mysl czarne chmury gromadzace sie nad polska gospodarka, lekkie pochylenie kadru symbolizuje wchodzenie na rownie pochyla, na ktorej to jesli nic nie zrobimy rozsypia sie plody rolne symbolizowane przez sciete siano. do tego naklejka podkreslajaca przynaleznosc do narodu polskiego i symbolizujaca walke o to by Polska byla Polska. Krzaki w tle bedace metafora lasu z makbeta majace byc ostrzezeniem dla tych ktorzy sprowadzili na dno polska gospodarke...

O FCUK (!) widać muszę się jeszcze sporo uczyć o fotografii
    pozdrawiam
    Marcin
    http://www.tycipienka.pl/

Domyślnie

to chyba na prawdę żart bo dla mnie to tragedia
    Nikon i chroniczny brak kasy

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów