Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Normanton Church

zapraszam

Domyślnie

Nikt nic nie napisał...;-(
    Mnie się bardzo podoba, raz kadrowo ok i jest klimat oddany tego miejsca, taki zupełny spokój.
    Troszkę bym podsaturował, wiem że wyszło naturalnie i jest ok, ale bym spróbował....
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Piękne miejsce. Dużo bym dał żeby się tam znaleźć nocą

Domyślnie

Ślicznie tam, zdjęcie mi się bardzo podoba. A probowales troche wyciagnac ciemnosci, lekko malo widac glowny obiekt.

Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk
    Pozdrawiam,
    Paweł
    Mój Instagram

Domyślnie

Kadrowo fajnie, miejsce ciekawe, faktycznie kościół pozostaje w cieniu, ale tutaj obróbką bym nie manewrował za mocno, bo wyjdzie nienaturalnie. Chociaż z drugiej strony, troszkę z cienia może by jednak pociągnąć...

Domyślnie

dziękuję Panowie za wizytę
    wygląd zdjęcia zamierzony ale mam podobne z inną obróbką i sądząc po waszych uwagach ma szansę się spodobać

@Loki
    dokładnie, świetna miejscówka na nocne focenie zwłaszcza że kapliczka jest podświetlana "od zmierzchu do północy"
    jak się można dowiedzieć na wjeździe. Choć ty pewnie o innych fotach myślisz
    pozdro

Domyślnie

O, jest dobrze, szerszy kadr też się sprawdza, trochę razi "kładzenie się" budynku wskutek pochylenia obiektywu - ale to łatwo poprawić.

Domyślnie

Ja wolę 2

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
    Pozdrawiam,
    Paweł
    Mój Instagram

Domyślnie

dzięki creep zastanawiałem się na korektą perspektywy ale uznałem, że taka jak jest mi pasuje. Używałem nowego dla mnie szkła i muszę przyznać, że jeszcze się go uczę. a dwa to pewnie zasługa tego, że wciąż mam sporo frajdy z takiego obrazowania.
    zawsze mi się z resztą podobało

aż tak "się wali"?

Domyślnie

No mi to trochę przeszkadza, chociaż rozumiem zachwyt szerokim szkłem, a że przy okazji chmury się dobrze ułożyły to nie wygląda źle... chociaż ja bym wyprostował

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów