Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Justyna i Grzegorz

Ostatnio edytowane przez kurczeblade ; 02-05-2014 o 21:35

Domyślnie

Czy to jedno z tych zdjec przy ktorych matryca d700 wymieka i ktore ogladaja swiatlo dzienne dopoero po super profesjonalnym postprocessingu?
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Zrobił się off top więc tylko dołożę swoje trzy grosze.

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    Czy to jedno z tych zdjec przy ktorych matryca d700 wymieka i ktore ogladaja swiatlo dzienne dopoero po super profesjonalnym postprocessingu?
    Pierwszy komentarz do zdjęcia doskonale odzwierciedla naszą polską naturę. Kolejne tylko to potwierdzają. Piłsudski doskonale to podsumował.

Co do zdjęcia: lekko bym przekadrował w prawo. Wydaje mi się, że para za bardzo jest rozjaśniona, bo trochę nienaturalnie to wygląda w stosunku do drugiego planu. Poza tym jest dobrze choć wzroku na dłużej nie zatrzymuje. Jestem pewien, że młodzi byli zadowoleni.

Nadworny melexiarz Awatar foto4deg
    Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie

Rozumiem trochę Sailora, bo autor swoimi wypowiedziami rzeczywiście budował wizerunek eksperta, który zrobił już ze 100 ślubów. Należałoby się więc spodziewać, że zdjęcie będzie rzucać na kolana/

Ja z zainteresowaniem wszedłem ten wątek, właśnie przez wypowiedzi autora i przyznam, że się rozczarowałem. Na stronie masz zdecydowanie lepsze zdjęcia, a to nie powala. Kompozycja ok, kolorystyka też (to moja subiektywna ocena), ale czegoś tu brakuje.
    Sorry kurczeblade, ale widząc Twoje zdjęcia na stronie czy fb, masz większy potencjał niż to, co tu zaprezentowałeś.
    Zdradziłem Nikona na rzecz Sony,ale sentyment o forum pozostał

Domyślnie

Słodkie.
    Tylko nie wiem po co zatrudniać fotografa do takich zdjęć.
    Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał

Domyślnie

okropne swiatlo, okropne barwy, okropna fryzura pana mlodego...wszystko okropne
    Ostatnio edytowane przez sufenta ; 02-05-2014 o 23:20
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Pomijając już zażartą dyskusję na temat D700 to to zdjęcie jak dla mnie niczego ciekawego nie przedstawia. Kadr mało interesujący, GO trochę zbyt duża przez co para zlewa się z tłem, dość krzykliwym kolorystycznie. Taki sobie pstryk, ale jak to bywa w zdjęciach ślubnych, Młodym pewnie będzie się podobało.
    pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barracuda Zobacz posta
    Młodym pewnie będzie się podobało.
    Podobało się i to bardzo! a o to właśnie w tym chodzi W końcu to dział "fot. okolicznościowa i albumowa"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kurczeblade Zobacz posta
    Podobało się i to bardzo! a o to właśnie w tym chodzi W końcu to dział "fot. okolicznościowa i albumowa"
    Chyba nie ma już komu odpowiedzieć
    pozdrawiam
    Tomek

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów