Szukaj
Eeeee, patrząc Ruda, myślałem, że będą krewniacy z mojego avatara
Bonus świetny![]()
Gratuluję Maryla gatunków i ujęć w locie - ostrość bardzo dobra tylko za ciemno trochę. Od 1-3 proponowałbym - poziomy wejścia 0;1.00;218 , poziomy wyjścia L-24 pkt ; P-255 czyli bez zmian, nasycenie + 9pkt ewentualnie minimalnie kontrast do podniesienia wg upodobań
. Druga metoda to praca na warstwach i maskach i rozjaśnienie samego ptaka - mniej więcej uzyskasz coś takiego :
http://www.fmix.pl/zdjecie/4222741/t...45-21-15-49-22
- wstaw na fejsa poprawione w pełnej rozdzielczości
serdecznie pozdrawiam
Mariusz
Dzieki
Mariusz, zauwazyles zazielenienie skrzydel? Nie podobalo mi sie ono zbytnio i dlatego zostawilam tak jak jestSwiatla niestety brakowalo mocno, szaro, buro..... Pobawie sie jeszcze tymi pierwszymi
Pozdrawiam serdecznie
Maryla
Canon
... lepiej, zielonym się nie przejmuj bo to może być światło odbite od zieleni zresztą tą zieleń łatwo zdjąć bawiąc się suwakami RGB.
Piękne okazy, tylko pozazdrościć takich modeliale to chyba nie było przypadkowe spotkanie ?
![]()
„Wszyscy mają prawo do szczęścia ale nie wszyscy mają szczęście do prawa."
DziekiNie, nie przypadkowe. Wiem, ze w tej okolicy zawsze sa, kwestia tylko czy podleca blizej czy nie. Tu akurat mialam szczescia troche bo Kania podlatywala kilkakrotnie i kilkakrotnie przeganiala ja Pustulka, ktora ma mlode w gniezdzie. Widowisko warte zobaczenia
Niestety zdjecia z tej akcji zupelnie nie do zaakceptowania
![]()
Canon
Skontaktuj się z nami