Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Smile Nicon D3200 - pomocy:)

Witam. Zakupiłem Nicona D3200 i posiadam do niego standardowy obiektyw, który był w zestawie - 18.55. Chciałbym pójść o krok dalej i kupić obiektyw szerokokątny do krajobrazów, aby zdjęcia były ładne, czyste, jasne i wyraziste. Chciałbym kupić również teleobiektyw, który przy przybliżeniu zdjęć nie będzie tracił na jakości. Oczywiście zaznaczam, że chodzi mi o dość rozsądna cenę.

Domyślnie

Jaką kwotą dysponujesz i czy w grę wchodzą nowe czy używane obiektywy?
    Nikon

Domyślnie nikon D3200

Wiadomo, że nowe jest lepsze ale kosztują fortunę Myślę nad używanym ale w dobrym stanie. A kwota do 2.000 na dwa obiektywy. Myślę, że na początek to wystarczy.

Domyślnie

To szykuj ponad 3000zł Tele Nikkor 70-300VR 1999zł lub Tamron 70-300VC 1400zł i szeroki kąt Sigma 10-20 1700zł

ps. używki będą tańsze ale i tak mogą przekroczyć Twój budżet.
    Nie usunięto podpisu, ponieważ użytkownik nie posiadał linku do strony komercyjnej.

Domyślnie

To ma być tylko do użytku własnego, nie profesjonalnego więc nie musi być jakiś super ale żeby spełniał swoje funkcje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez daniel1386 Zobacz posta
    Witam. Zakupiłem Nicona D3200 [...]
    Cytat Zamieszczone przez daniel1386 Zobacz posta
    To ma być tylko do użytku własnego, nie profesjonalnego więc nie musi być jakiś super ale żeby spełniał swoje funkcje.
    Ten sport to studnia bez dna i jeżeli Cię wciągnie to... hmm... niejedno 3000 zł będziesz musiał wydać. Chyba, że zostaniesz przy kicie...
    Nikon

Domyślnie

Przecież podałem tylko nieprofesjonalne obiektywy w dwóch kategoriach do użytku amatorskiego.
    Nie usunięto podpisu, ponieważ użytkownik nie posiadał linku do strony komercyjnej.

Domyślnie

Zdaję sobie sprawę, że to jest interes, w który trzeba zainwestować konkretne pieniądze. Jeśli macie na oku coś wartego polecenia to chętnie podejrzę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez puciek Zobacz posta
    Dzięki wielkie za pomoc. Jeśli masz jeszcze coś ciekawego to oczywiście przejrzę.

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów