Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Po to, żebym ja się dowiedział i sobie ściągnął. Dziękuję.

Pragnę dodać, że od tej aktualizacji pakiet Nik jest w języku polskim, to miło ze strony Google, że spolszczyło programy.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zdyboo Zobacz posta
    Po to, żebym ja się dowiedział i sobie ściągnął. Dziękuję.
    ...
    ... ale ten produkt trzeba kupić http://www.google.com/nikcollection/ , a nie tylko ściągnąć.

Swoją drogą, 150 baksów, to nie wydaje się wiele jak za możliwości tych wtyczek.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    ... ale ten produkt trzeba kupić http://www.google.com/nikcollection/ , a nie tylko ściągnąć.
    Jak ktoś pierwszy raz w danym systemie instaluje, to może przez miesiąc testować, wtedy wystarczy ściągnąć.
    Ja akurat mam cały pakiet kupiony, jedne z lepiej wydanych 126 dolarów, do tej pory można w sieci wygrzebać kod obniżający cenę o 15%. Zatem dla mnie wystarczyło ściągnąć.

Edyta podpowiada, że programy hulają także jak osobne oprogramowanie nie tylko jako wtyczki, ja ich tak używam na przykład.
    Dwa działają na XP, mimo że oficjalnie nie ma go wymienionego we wspieranych systemach.
    Trzy jak się pokombinuje z ręcznym kopiowaniem plików to działają też na PSE8, choć wtedy obsługa nie jest tak wygodna jak w przypadku nowszych i wspieranych w pełni wersji PS.
    Ostatnio edytowane przez zdyboo ; 15-05-2014 o 21:41
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Uprawnienia umieszczania postów