Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Bmw 118

Domyślnie Bmw 118

Set w przygotowaniu, ale wrzucam jeden kadr tylko.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Wiesz jakie bledy popelniles tym razem czy znowu mam pisac posta na 10 stron?

Domyślnie

Oj Shao, no pisz, o to tu chodzi.
    Na pewno krzywo po lewej, prostowałem zdjęcie, ale nie mogę przesadzić bo auto się zniekształci, już zaczęło się rozciągać.
    No i z niebem może być coś nie tak.
    Jeżeli chodzi o resztę, to nie uważam tego za "błąd"

Domyślnie

Znowu ta pseudo mgla?
    Budynek nad przednim kolem - totalna masakra, co tam wymazywales?
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Wymienie kilka errorow bo robie obiad i wole zjesc niz pisac poematy

Plama na dachu, mgla jakby ktos trzepal worek od odkurzacza, a fura cudem odbija caly ten syf Strasznie plasko wyszla kostka pod fura (na calej dlugosci, chociaz z prawej najgorzej - wyglada jak cyganski dywan), do tego w ciapki raz jasniej, a raz ciemniej... O budynkach walacych sie jak w Incepcji juz wiesz sam (oczywiscie nie zawsze musi byc idealnie prosto, ale tu lewa strona strasznie zagina czasoprzestrzen ). Ktos ukradl opony. Tyle, a teraz jem

Domyślnie

Smacznego
    Chyba się w pewnych kwestiach nie zrozumiemy, bo za każdym razem gdy wrzucam coś słyszę to samo.
    Osoba która fotografuje głównie architekturę zawsze będzie patrzyła na budynki i piony, które oczywistością nie muszą być w fot. Motoryzacyjnej.
    Ciapki i pseudo mgła jest i jeszcze będzie nie raz na zdjęciach. To że ktoś mówi że to słabe to nie znaczy że popełniłem błąd.
    Najlepiej byłoby czysciutkie zdjęcie wrzucić bez klimatu, poziomy podciągnąć żeby było widać opony i pedaly w wnętrzu auta i mogę wysyłać do automagazyn.pl albo allegro. Takie zdjęcia też potrafię zrobić ale one nie sprawiają mi frajdy gdy je drukuje i wrzucam na ścianę.

Więc shao masz trochę racji w pierwszym poście. Jeżeli znów masz pisać posta na 10 stron o tym co zawsze, to nie musisz, bo znam twoją opinie na temat moich wszystkich prac
    Ostatnio edytowane przez syr1us ; 07-05-2014 o 12:16

Domyślnie

A nie daloby się jeszcze troche bardziej suwakami pojezdzic, zeby odrealnic już kompletnie to zdjecie? Moglaby to byc alegoria niesamowitych przezyc za kierownica BMW 1 radosc z jazdy.

Domyślnie

Suwaki, mgły i plamy to jedna strona, ale mi się te auto tutaj po prostu zgubiło. Bardziej przyciąga mnie architektura bo jest ładniejsza
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Domyślnie

W kwestii wyglądu, to z BMW 1 w szranki stanąć by mógł nawet niemiecki bunkier, jako przedstawiciel germańskiego minimalizmu lat czterdziestych.

Domyślnie

Shaolin nigdy nie pisze tego samego Co do foty to kadr jest fajny jak dla mnie, niemniej jednak kopnąłbym fotę nieco w lewo, bo jednak bardzo odciąga uwagę krzywa ściana po lewej, pewnie też z uwagi na swoją kolorystykę (lampy). Główny mankament jak dla mnie to faktycznie spora płaskość tej fotki mimo, że jest tu przestrzeń, myślę, że z innym post-procesem byłoby o wiele lepiej. Zdecydowanie za ciemno na dole bejcy.
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów