Szukaj
Ostatnio edytowane przez zbyszekD7000 ; 03-05-2014 o 22:31
D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
Grecja2013
klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział
Kto by przypuszczał, że trafi się taki... jadowityDobra, koniec off`a
![]()
Ja czytam ten post kolegi z 4 raz i dalej nie wiem co Ci dwaj ratownicy robili z tym facetem. "najpierw "naciągają" go po zaparkowanym samochodzie, bo pan nie może stać" ??
A powiem, że mam kumpla co kończy teraz ratownictwo medyczne. Jeździ w Rce i jak opowiada o ludziach, których się spotyka na miejscu wydarzenia. Nie dziwię reakcji ratowników i też kazałbym się takiemu od****ć, bo przeszkadza w ratowaniu życia - nie znasz się na tym, to siedź cicho. Daj ludziom pracować.
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Jak sie nie zna, przeciez Polacy znaja sie na wszystkim :P
Swoja droga tez tak podejrzewam, ze zapewne autor tego tematu zaczal im sie wcinac w robote i cwaniakowac to co mieli zrobic?
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
To ze był na miejscu wcale nie świadczy o tym, ze przedstawił sprawę obiektywnie. Przecież nikt nie napisze o sobie, że sam zachował się jak burak i dlatego został tak potraktowany. Wybacz, ale jakby ktoś mi się wpierdzielal do mojej roboty i twierdzil, ze wie lepiej jak mam zatrzymać osobę, obezwladnic ja lub doprowadzać to raczej nie wzbudziły mojej sympatii, a wręcz odwrotnie.
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Proszę o zamknięcie wątku. A dlaczego? Bo nie będę się tłumaczył, czy znam się na ratownictwie medycznym, czy tez nie, nie będę pisał, że nie przeszkadzałem ratownikom, bo to ich praca. Ciekawy byłem dlaczego nikt nie chciał podać danych ratowników, może to coś reguluje? Na pewno jakbyście zobaczyli całą sytuację, to co niektórzy zmienili by zadanie. Byłem jednym z wielu świadków. Daleki jestem od "pieniactwa". A indywidualne wycieczki forumowiczów pod moim kontem są nie na miejscu. Jeszcze raz, w związku, że ta rozmowa do niczego nie prowadzi, proszę o zamknięcie. Dziękuję!
Ostatnio edytowane przez Pienia ; 04-05-2014 o 09:39
D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...
Skontaktuj się z nami