Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Ferrari Dino

Domyślnie

Hehe, Sławol uważa Dino za brzydkie cóż, może kiedyś się go nawróci

SerU, miejsce jest genialne jak dla mnie, to już w sumie wiesz Z kadrów najbardziej pasują mi 1, 2, 4 i 5. Szkoda, że zapomniałeś o zamknięciu pokrywy Mogłeś też otworzyć drzwi np. na 2 zamiast na 4, chyba bardziej pasowałoby to do tego kadru. Czekam aż pokażesz fotki tego szaraka co tam sobie obok stoi bo to jedno z moich ulubionych aut italiańskich Ogólnie rzecz biorąc to z uwagi na miejsce w którym wykonałeś te foty przychodzi mi na myśl sporo zdjęć Mathieu Bonnevie, np. to https://www.flickr.com/photos/mathie...ie/8970523281/ Może spróbuj nieco odważniejszej obróbki z tymi kadrami, tak jak jest jest poprawnie i smakowicie, ale może dodać odrobinę pikanterii?
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pes Zobacz posta
    Hehe, Sławol uważa Dino za brzydkie cóż, może kiedyś się go nawróci
    Nawróci... Heh.
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Domyślnie Ferrari Dino

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Dziwne - Lusso to Ferrari z V12tką, Dino z V6 produkowaną*wspólnie z Fiatem nie był nawet sygnowany logo Ferrari. Ciekawe czemu w latach 90-tych Lusso było tak niedoszacowane...

Moze dlatego ze ludzie uwazali Lusso za ulomne 250, woleli GTO, GTE czy inne Spydery i Californie...jak dla mńie Lusso z jego linia, to moj dreamcar.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

velaskez słusznie prawi, Lusso jakoś było tak dziwnie traktowane przez kolekcjonerów, po prostu nie uważali je za coś "extra", jak 250 GTO i w sumie słusznie bo to inna liga. Lusso to "normalne" Ferrari. Jest piękne i wręcz zjawiskowe jak na mój gust i jakoś ok. tych 5-7 lat temu zaczęło rosnąć w cenach i to bardzo, bo chyba kolekcjonerzy też zaczęli dostrzegać jego piękno Podobnie dzieje się obecnie z Alfami typu Giulia GT (naturalnie to inna półka cenowa niż Lusso, ale chodzi mi o tendencję), dziś stają się cholernie drogie w porównaniu do tego co było jeszcze 5 lat temu. Zresztą zerknijcie na ten artykuł z The Economist, sporo pokazuje w zakresie cen "vinatge cars" http://www.economist.com/news/financ...nsurate-fruits
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

super!

Czy tam w rogu nie stoi przypadkiem 365 Daytona??

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Co to za czerstwa gadka znowu?

Tak jak pisalem w poprzednim watku (o wloszczyznie) - foty takie sobie, ale miejsce piekne.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów