Szukaj
Cudny samochodzik...
Oglądając miałem pierwsze wrażenie jak by to był model burango w makietowym garażu
P.S.
Szkoda, że nie mam tyle drobnych...![]()
Nikon + Nikkor
https://www.instagram.com/z_nurtem_sanu_i_dunajca/
rozumiem że przed robieniem zdjęć, to dostałeś oczopląsu.....tyle pięknych bryk a ty sam na sam hehe
!Krytycy z internetu śmieszą mnie aż do łez!
fotografia wrocław
HehŁatwo nie było, ale jakoś się tam ogarnąłem, choć rzeczywiście jak tam wszedłem, to nieco mi świat przed oczami zawirował. Więcej fotek z tego miejsca już niebawem, bo to Dino to tylko jedna z kilku obecnych tam perełek, przy których F355 to szaraki.
Teraz, jak patrzę na zdjęcia tego Dino, to zadaję sobie pytanie dlaczego nie zamknąłem pokrywy silnika...
Dzięki za odwiedziny i komentarze Panowie![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
ja bym nie widział od którego zacząćkadry fajne, więcej z tej miejscówki (trochę bałagan w tle) raczej nie dało się wyciągnąć jak widze
![]()
Pes już wie, ale Ty SerU jeszcze nie... Nie podoba mi się dino, wcale
Ale fotki niezłe. Dla mnie 1 i 5, reszta - z uwagi na tło - mało czytelna. Ale takie były warunki, więc nie narzekam
P.S. Wolałbym F355 , niż dino![]()
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
To ciekawe, czy tu ponarzekasz na bałaganZrobiłem to zdjęcie specjalnie dla Ciebie
Swoją drogą moja kolekcja sfotografowanych Diablo powiększa się
Smacznego
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Pfff, SV bez koła... Poza tym kolor mi się nie podoba, choć żółty i tak ujdzie. No i niewiele widać, bo... bałagan![]()
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
Skontaktuj się z nami