Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Ferrari Dino

Domyślnie Ferrari Dino

Witajcie!

Jak ktoś ma wolne 1.5 mln PLN i nie przeszkadza mu umiejscowienie kierownicy, to dam namiary, bo samochód jest do kupienia

Zapraszam

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Pozdrawiam,
    SerU
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Cudny samochodzik...
    Oglądając miałem pierwsze wrażenie jak by to był model burango w makietowym garażu
    P.S.
    Szkoda, że nie mam tyle drobnych...
    Nikon + Nikkor
    https://www.instagram.com/z_nurtem_sanu_i_dunajca/

Domyślnie

rozumiem że przed robieniem zdjęć, to dostałeś oczopląsu.....tyle pięknych bryk a ty sam na sam hehe
    !Krytycy z internetu śmieszą mnie aż do łez!
    fotografia wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez _mały™_ Zobacz posta
    rozumiem że przed robieniem zdjęć, to dostałeś oczopląsu.....tyle pięknych bryk a ty sam na sam hehe
    Heh Łatwo nie było, ale jakoś się tam ogarnąłem, choć rzeczywiście jak tam wszedłem, to nieco mi świat przed oczami zawirował. Więcej fotek z tego miejsca już niebawem, bo to Dino to tylko jedna z kilku obecnych tam perełek, przy których F355 to szaraki.

Teraz, jak patrzę na zdjęcia tego Dino, to zadaję sobie pytanie dlaczego nie zamknąłem pokrywy silnika...

Dzięki za odwiedziny i komentarze Panowie

Domyślnie

ja bym nie widział od którego zacząć kadry fajne, więcej z tej miejscówki (trochę bałagan w tle) raczej nie dało się wyciągnąć jak widze

Domyślnie

Pes już wie, ale Ty SerU jeszcze nie... Nie podoba mi się dino, wcale

Ale fotki niezłe. Dla mnie 1 i 5, reszta - z uwagi na tło - mało czytelna. Ale takie były warunki, więc nie narzekam

P.S. Wolałbym F355 , niż dino
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sławol Zobacz posta

Ale fotki niezłe. Dla mnie 1 i 5, reszta - z uwagi na tło - mało czytelna. Ale takie były warunki, więc nie narzekam

Dla mnie tylko 5.

I pomyśleć, że w latach 90tych Dino i Lusso były w tych samych cenach...brałbym Lusso, bez wahania. A teraz Dino 1.5mln PLN, Lusso - bywa, że i 7.5-8mln PLN (ze względu na małą ilość egzemplarzy wyprodukowanych)
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sławol Zobacz posta

To ciekawe, czy tu ponarzekasz na bałagan Zrobiłem to zdjęcie specjalnie dla Ciebie Swoją drogą moja kolekcja sfotografowanych Diablo powiększa się

Smacznego

Domyślnie

Pfff, SV bez koła... Poza tym kolor mi się nie podoba, choć żółty i tak ujdzie. No i niewiele widać, bo... bałagan
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Dla mnie tylko 5.

I pomyśleć, że w latach 90tych Dino i Lusso były w tych samych cenach...brałbym Lusso, bez wahania. A teraz Dino 1.5mln PLN, Lusso - bywa, że i 7.5-8mln PLN (ze względu na małą ilość egzemplarzy wyprodukowanych)
    Dziwne - Lusso to Ferrari z V12tką, Dino z V6 produkowaną*wspólnie z Fiatem nie był nawet sygnowany logo Ferrari. Ciekawe czemu w latach 90-tych Lusso było tak niedoszacowane...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów