Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Domyślnie

Długo robisz zdjęcia ślubne?
    D800| D610| 14-24mm | 70-200mm VRII | sigma 35 mm ART | SB910|900|FOMEI PANTHER 600 MINI | EIZO CS230 | PIXEL KING|SanDisc CF 32 GB x 6 | Lowepro Vertex 200 AW

Domyślnie

bierzecie za to pieniadze?
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Robi od nie dawna a kasy nie bierze zadowoleni? mam popcorn zapraszam do dyskusji

Domyślnie

Wręcz bardzo niedawna, a kasę biorę ogromną. Zamiast popcornu wziąłbym paluszki, ale nie będzie przy czym siedzieć niestety...
    Amator krajobrazu, AFRP, AFIAP
    http://piotrwyrzykowski.pl

Domyślnie

hmmm...a na czym pracujesz?
    D800| D610| 14-24mm | 70-200mm VRII | sigma 35 mm ART | SB910|900|FOMEI PANTHER 600 MINI | EIZO CS230 | PIXEL KING|SanDisc CF 32 GB x 6 | Lowepro Vertex 200 AW

Domyślnie

Nie przesadzajcie,
    uśredniając poziom polskiej fotografii ślubnej to te zdjęcia i tak są powyżej średniej.
    To co się często prezentuje w necie, ********e fajne zdjęcia, od kilkunastu/kilkudziesięciu najlepszych ślubnych fotografów, to tylko procent całego rynku.
    Pozostała część jest jaka jest, a w wielu zakątkach Polski tak samo dużo kosztuje.
    D750 : D800 : D500 : D7200 : AF-S 16-35 4 VR : AF 24-120 4 VR : AF 20 2.8 : AF-S 80-200 2.8 : AF-S 400 2.8 : AF-S 500 4 VR : SB900 : SB800 : WT-4 : UT1
    www.mjagielski.pl www.photoaction.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez phantomek Zobacz posta
    Nie przesadzajcie,
    uśredniając poziom polskiej fotografii ślubnej to te zdjęcia i tak są powyżej średniej.
    To co się często prezentuje w necie, ********e fajne zdjęcia, od kilkunastu/kilkudziesięciu najlepszych ślubnych fotografów, to tylko procent całego rynku.
    Pozostała część jest jaka jest, a w wielu zakątkach Polski tak samo dużo kosztuje.
    uwierz nie jest z tym w Polsce az tak zle tu gdzie mieszkam wydaje mi sie ze trudniej znalesc dobrego fotografa a o cenach nie wspomne..
    Kazdy placi za swole blendy

Domyślnie

Dla zainteresowanych - link do materiału na blogu:
    http://piotrwyrzykowski.pl/2014/05/monika-i-sebastian/

Krótkie wyjaśnienie - pierwsza wrzutka to "zwiastun" - tuż po foceniu. Druga wrzutka to część reportażu. Nigdzie nie pisałem że to sama śmietanka, pokazywanie trzech najbardziej wysublimowanych fot z całego ślubu i sesji to dla mnie trochę nieporozumienie. Sam wybierając fotografa patrzyłbym raczej na to czy i jak pokazuje przebieg całego dnia (i kawałka nocy). Takie mam podejście i moi klienci to wiedzą i widzą - raczej reporterskie niż sesyjne. Rozumów wszystkich jeszcze nie pozjadałem, wciąż się uczę i jeszcze wciąż czerpię przyjemność z focenia. Czego sobie i innym życzę
    Amator krajobrazu, AFRP, AFIAP
    http://piotrwyrzykowski.pl

Nadworny melexiarz Awatar foto4deg
    Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie

Kurde, co za złośliwości tu. Przeszkadza, że ktoś robi zdjęcia, które akurat się Wam nie podobają i ma z tego pieniądze?
    To nie Wam się mają podobać, tylko Młodym i to jest najważniejsze. Zazdrość jakaś, czy coś? Rynek ślubny sam się kształtuje, jak ktoś będzie kiepski, to zbankrutuje i tyle, nie będzie dla Was konkurencji. Skończcie z tą polską zawiścią/zazdrością, bo m.in to powoduje, że jest u nas, jak jest. Co do zdjęć.

1. Cięcie mi trochę przeszkadza, wygląda na "łokciowe", ale mogę się mylić.
    2. Ja bym przyciemnił, ale pewnie chciałeś zachować trochę twarzy Młodych. Tego "fotografa" w tle
    pogoniłbym kijem
    3. Przeszkadza mi część klęcznika, ja bym to uciął. Jak sądzisz?
    9. Może jestem zboczony, ale troszkę ucięta głowa i łokieć Młodego (tak, jestem zboczony )
    11. Lepiej wyglądałoby, jakbyś zrobił zdjęcie będąc w środku "kółeczka"
    12. Do obcięcia, obcięta Pani z lewej, tył głowy psują fotkę.

Tyle ode mnie Co do reszty nie mam uwag. Duża dobrych zdjęć na blogu. Jak robisz zdjęcia ślubne od niedawna to jest dobrze. Praktyka czyni mistrza. pozdrawiam i dalszych udanych sesji życzę!
    Zdradziłem Nikona na rzecz Sony,ale sentyment o forum pozostał

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów