Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Domyślnie ..:: Zapora ::..

Witam

"Zapora"

Większy rozmiar - wystarczy kliknąć w wersję podstawową.

Pozdrawiam

Rafał

.
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Dobre niebo, fajny szczegół na zaporze i budynku.
    Przychodzi mi do głowy inny kadr, z dołu cięty na linii cienia, może z trochę mniejszą ilością lewej strony... Wiesz, tak aby na zdjęciu były mocniej zaakcentowane najważniejsze obiekty zdjęcia - budynki i niebo. Ale z drugiej strony - Twoja wersja też mi pasuje (ta większa oczywiście ).

Domyślnie

mnie sie podoba i kadrowo i kolorystycznie - jedyne co mnie przeszkadza, to te małe chmurki na srodku kadru, są ciemne i jakos mi to nie współgra z całym jasnym i doswietlonym zdjeciem, są zbyt ciemne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    mnie sie podoba i kadrowo i kolorystycznie - jedyne co mnie przeszkadza, to te małe chmurki na srodku kadru, są ciemne i jakos mi to nie współgra z całym jasnym i doswietlonym zdjeciem, są zbyt ciemne
    O żesz kurde blaszka! Tego się nie spodziewałem! Całe niebo zachowało tę samą tonację, zero dodge/burn itd... Nad nimi było więcej takich ciemnych, ale przy kadrowaniu podjąłem decyzję o odcięciu górnej partii nieba.
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Uprawnienia umieszczania postów