Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: The Staffage

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Clava_curva Zobacz posta

Przepraszam, a jesteś w ogóle fotografem, żebyś tu zdjęcia pokazywał?
    No myslę ze wielu tutaj czeka az nam w koncu cos sam zaprezentujesz.
    W klepaniu w klawiature niczym gimbus na onetach czy innych tam pokazałes juz sporo, a nie o to tutaj zawsze chodzi.
    Wpadasz co jakis czas i zachowujesz sie jak czerwona soldaterka po wojnie...
    Co stopka jakos tam uzasadnia.
    Sorry Wojtek za OT, ale nie wytrzymałem.
    A foty miałes juz duzo lepsze.

Domyślnie

@ maniak
    ale w tym przypadku akurat ma rację. O ironii Ty słyszał?
    Wojtka zdjęcia znam i cenię, ale niestety, nie wpasowują się w trynd panujący na forum.

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miron19j Zobacz posta
    @ maniak
    ale w tym przypadku akurat ma rację. O ironii Ty słyszał?
    Wojtka zdjęcia znam i cenię, ale niestety, nie wpasowują się w trynd panujący na forum.
    Miron co do Wojtka zdjec mam tak samo, co do tej konkretnej pracy wypowiedziałem sie.
    O ironii słyszał i sam czesto bywam-aż zanadto niekiedy.
    A wpis dotyczył całosci słowotoku cytowanego przeze mnie usera.
    Przejrzyj jak Ci się chce-dostrzeżesz o czym piszę

P.S Tęskno czasem za U-boot-em
    Ostatnio edytowane przez maniak666 ; 28-04-2014 o 10:35

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Clava_curva Zobacz posta
    No tak. Bo hałda nie symetryczna, trawa nie zielona, a nawet biała-czarna. I gór nie ma w tle. A i jeszcze mgła...I woda jest potrzebna. Morze. Takie na wolnym czasie, jak budyń z penia...No i kolory potrzebne, pastele jakieś...Albo różowy.
    W sumie to powinieneś zrobić makro.

Przepraszam, a jesteś w ogóle fotografem, żebyś tu zdjęcia pokazywał?

Pozdrawiam
    no to się kolega popisał...śmieszny jesteś...a nie...inaczej...zabawny...
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

A może kiedyś "ktoś" nie dorabiał ideologii. Może kiedyś "komuś" wydawało się, iż pisze bardzo wyraźnie.

Bardzo dawno nie byłem na forum, to zdjęcie jest jednak inne. Nie ukrywam, że poprzednie Twoje zdjęcia mnie intrygowały a raczej Ty Wojtku (jeśli dobrze pamiętam) zmuszałeś mnie trochę do myślenia.
    Poprzednio wytyczałeś nowy kierunek w trudnej sztuce fotografii; obecnie mam dziwne wrażenie, iż poszedłeś na łatwiznę. Zdjęcie zatrzymuje na trochę, robi wrażenie fotografii sprzed bardzo wielu lat i przez to jest tak pociągające.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krokus66 Zobacz posta
    Nie ukrywam, że poprzednie Twoje zdjęcia mnie intrygowały a raczej Ty Wojtku (jeśli dobrze pamiętam) zmuszałeś mnie trochę do myślenia.
    Poprzednio wytyczałeś nowy kierunek w trudnej sztuce fotografii;
    obecnie mam dziwne wrażenie, iż poszedłeś na łatwiznę.
    robi wrażenie fotografii sprzed bardzo wielu lat i przez to jest tak pociągające.

Nie ma to jak precyzyjne formułowanie myśli.

A zdjęcie do bani, do tego centralne kadrowanie. Amatorszczyzna.

Domyślnie

Zdjęcie nie jest pociągające tylko Sztafaż. Wojtku, szykownie się nosiłeś jak na owe czasy.

Domyślnie

Snoblesse oblige...

Domyślnie

A mi to drzewo pasuje akurat. Samo zdjęcie mi się bardzo podoba - kontrasty, linie, układ, te trawy na pierwszym planie.
    Mój znajomy kiedyś miał swoją teorie, do której się stosował i która w sumie działała. Specjalnie robił na zdjęciach jakieś oczywiste "błędy" (cięcie w niepodręcznikowym miejscu etc), zostawiał jakieś elementy, które drażniły własnie po to, żeby ogladający na chwilę się zatrzymał przy przeklikiwaniu fot na portalach. Często ktoś coś napisał, można było nawiązać jakąś dyskusje. Poza tym... te zdjęcia często się zapamiętywało, bo ten "feler" potrafił byś naprawdę irytujący dla kogoś przyzwyczajonego do pstrykania od linijki, bez szumów, przepałów i tym podonych kanonów forumowych. No a poza tym te zdjęcia po prostu były bardzo dobre.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Nie sprzedam Ci.
    Albowiem jam tym sztafażem i ludzie zaczęliby szeptać...

Słusznie, pogadamy inną razą
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów