Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cóś słyszałem o szerokim jasnym zoomie, o jakimś 400mm a trzeci to niewiadomo

Domyślnie

Gdybym miał D70, założył do niego 50/1,4 i pisakiem poprawił jedynkę na dwójkę to miałbym takiego Nikona D200 jak na powyższym zdjęciu To tylko kolejny żart posiadacza Nikona i miłośnika Photoshopa.
    Myślę, że na dniach przekonamy się jak na prawdę wygląda D200. Czekam na to z cierpliwością.

Pozdrawiam - Jacek
    dwie różne puszki - "staruszki" kilka jasnych szkieł, błysk, torba i dobre chęci

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacky
    pisakiem poprawił jedynkę na dwójkę to miałbym takiego Nikona D200 jak na powyższym zdjęciu
    No to trzeba by jeszcze żyletką matrycę podziargać, żeby piksle pomnożyć! Adama Słodowego się naoglądałeś. Pozdrówka
    Pozdrawiam - Grzegorz
    A co w torbie? D300 i trochę szpargałów

Domyślnie

Grześ - bardzo prawdopodobne - tak myslę (skad wytrzasnales ta fotke?)
    na dpreview udzielil sie sam Thom Hogan wiec moze jego typy sie sprawdza: http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=14388538
    Nikony

Domyślnie

Fotkę gdzieś w necie znalazłem. Jest tego od cholery. Wpisz do googli "Nikon D200" a sam zobaczysz. Przy okazji weź słownik polsko - japoński, mocno się przyda.
    Jak widać Hogan się ździebko walnął w swoich przepowiedniach. Starzeje się chyba ...
    A kiedy to cudeńko będą mogły ujrzeć moje piękne oczy? Może Kaleid coś wie? Puść farbę Wodzu ...
    Pozdrawiam - Grzegorz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj
    Cóś słyszałem o szerokim jasnym zoomie (...)
    2.8? To może cena 12-24/4 trochę spadnie. Nie pamiętasza jaki zakres? I kiedy mniej więcej?
    P.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grześ Pseudonim
    A co wy na to?
    Powtarzasz temat. Poczytaj tutaj

Cytat Zamieszczone przez Grześ Pseudonim
    No to trzeba by jeszcze żyletką matrycę podziargać, żeby piksle pomnożyć! Adama Słodowego się naoglądałeś
    Kolega ironizuje, a nie czyta uważnie. Przecież to zdjęcie to foto-żart, montaż w jakimś programiku i o tym Jacky pisze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Chilon
    Cytat Zamieszczone przez Czornyj
    Cóś słyszałem o szerokim jasnym zoomie (...)
    2.8? To może cena 12-24/4 trochę spadnie. Nie pamiętasza jaki zakres? I kiedy mniej więcej?
    P.
    Gościu pisał że mu takie dziwy w japiszony w kraju kwitnącej wiśni obwieściły:

I have got some more, but very few details.
    The name will be D-200, a complete new body (no upgrade of the D-100), definetly more than 8 MP.
    One of the lenses is a Dx-type, a ultra-wide zoom, with 2.8(but it isn`t sure, as if it will be announced in fall this year, or early spring next year) and their will be a AF-S VR G 2.8/400 mm D ED. About the third lens, i couldn`t got more informations.

Domyślnie

Kolega ironizuje, a nie czyta uważnie. Przecież to zdjęcie to foto-żart, montaż w jakimś programiku i o tym Jacky pisze.
    Heh - stare ale takze rusza:

http://www.cdrom.pl/index.php?title=...ikon_D200s.jpg

oraz D90:

http://www.cdrom.pl/index.php?title=...:Newd909li.jpg

Pzdr
    Spinner
    Pentax (LX) i Nikon (D610i D90)
    SPINNERSTRAPS

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alien712
    Sorry jeśli nie zrozumiałem. Ale to zdjęcie znalazłem w wielu witrynach na całym świecie. Jeśli to faktycznie żart to dałem się nabrać.

Ale nie o to mi chodziło rozpoczynając ten wątek. Autentycznie i bez ironii pytam, czy coś wiecie o planach Nikona, po po półtorej roku zabawy z D70 chciało by się czegoś lepszego.

Tych któych ironią uraziłem, gorąco i na kolanach przepraszam. Jak będzie potrzeba to przeprosi cała moja rodzina.
    Pozdrawiam - Grzegorz

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów