Cóś słyszałem o szerokim jasnym zoomie, o jakimś 400mm a trzeci to niewiadomo
Szukaj
Cóś słyszałem o szerokim jasnym zoomie, o jakimś 400mm a trzeci to niewiadomo
Gdybym miał D70, założył do niego 50/1,4 i pisakiem poprawił jedynkę na dwójkę to miałbym takiego Nikona D200 jak na powyższym zdjęciuTo tylko kolejny żart posiadacza Nikona i miłośnika Photoshopa.
Myślę, że na dniach przekonamy się jak na prawdę wygląda D200. Czekam na to z cierpliwością.
Pozdrawiam - Jacek
dwie różne puszki - "staruszki" kilka jasnych szkieł, błysk, torba i dobre chęci
No to trzeba by jeszcze żyletką matrycę podziargać, żeby piksle pomnożyć! Adama Słodowego się naoglądałeś. PozdrówkaZamieszczone przez Jacky
![]()
Pozdrawiam - Grzegorz
A co w torbie? D300 i trochę szpargałów
Grześ - bardzo prawdopodobne - tak myslę (skad wytrzasnales ta fotke?)
na dpreview udzielil sie sam Thom Hogan wiec moze jego typy sie sprawdza: http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=14388538
Nikony
Fotkę gdzieś w necie znalazłem. Jest tego od cholery. Wpisz do googli "Nikon D200" a sam zobaczysz. Przy okazji weź słownik polsko - japoński, mocno się przyda.
Jak widać Hogan się ździebko walnął w swoich przepowiedniach. Starzeje się chyba ...
A kiedy to cudeńko będą mogły ujrzeć moje piękne oczy? Może Kaleid coś wie? Puść farbę Wodzu ...
Pozdrawiam - Grzegorz
2.8? To może cena 12-24/4 trochę spadnie. Nie pamiętasza jaki zakres? I kiedy mniej więcej?Zamieszczone przez Czornyj
P.
Powtarzasz temat. Poczytaj tutajZamieszczone przez Grześ Pseudonim
Kolega ironizuje, a nie czyta uważnie. Przecież to zdjęcie to foto-żart, montaż w jakimś programiku i o tym Jacky pisze.Zamieszczone przez Grześ Pseudonim
Gościu pisał że mu takie dziwy w japiszony w kraju kwitnącej wiśni obwieściły:Zamieszczone przez Chilon
I have got some more, but very few details.
The name will be D-200, a complete new body (no upgrade of the D-100), definetly more than 8 MP.
One of the lenses is a Dx-type, a ultra-wide zoom, with 2.8(but it isn`t sure, as if it will be announced in fall this year, or early spring next year) and their will be a AF-S VR G 2.8/400 mm D ED. About the third lens, i couldn`t got more informations.
Heh - stare ale takze rusza:Kolega ironizuje, a nie czyta uważnie. Przecież to zdjęcie to foto-żart, montaż w jakimś programiku i o tym Jacky pisze.
http://www.cdrom.pl/index.php?title=...ikon_D200s.jpg
oraz D90:
http://www.cdrom.pl/index.php?title=...:Newd909li.jpg
![]()
Pzdr
Spinner
Pentax (LX) i Nikon (D610i D90)
SPINNERSTRAPS
Sorry jeśli nie zrozumiałem. Ale to zdjęcie znalazłem w wielu witrynach na całym świecie. Jeśli to faktycznie żart to dałem się nabrać.Zamieszczone przez alien712
Ale nie o to mi chodziło rozpoczynając ten wątek. Autentycznie i bez ironii pytam, czy coś wiecie o planach Nikona, po po półtorej roku zabawy z D70 chciało by się czegoś lepszego.
Tych któych ironią uraziłem, gorąco i na kolanach przepraszam. Jak będzie potrzeba to przeprosi cała moja rodzina.
Pozdrawiam - Grzegorz
Skontaktuj się z nami