Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie Testy Wave models

Hejo, trochę testów fashion

Ostatnio edytowane przez TOP67 ; 23-04-2014 o 23:07 Powód: Regulamin - rozmiar zdjęć

Domyślnie

Świetna obróbka i kolory!
    PS
    Na przedostatnim zdjęciu powstał jakiś pasek w kroku - chyba nie był zamierzony.

Domyślnie

Nr 1 i 2 dla mnie znakomite, za Parówka - postproces i kolorki na bardzo wysokim poziomie

Domyślnie

Kawał dobrej roboty.
    Zrolowane leginsy moim zdaniem nie wyglądają atrakcyjnie, a na ostatnim widać różnice między obróbką twarzy a rąk.
    Parówka ten pasek w kroku to cameltoe
    Ogólnie jest super

Domyślnie

Nie zgadzam się, że ogólnie jest super, na każdym prawie zdjęciu jest coś nie tak.

Zwinięte leginsy to w ogóle katastrofa.

Świetnie wychodzą Ci ciasne portrety, zdjęcie nr 1 i 3 - oba są bardzo fajne ale nie wiem czy zauważyłeś oba krzywe, o ile z kapelutkiem (1) wygląda ok, to przy gołej głowie jest po prostu krzywo.

Co się jej stało z nogami na dwójce? Koszmar!

Ogólnie też jest duży problem z włochami, wszędzie i w totalnym nieładzie.

Brakuje dbałości o szczegóły a to w fashion to ważna rzecz.

Obróbka za to bardzo fajna, tak trzymać.
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Nie zgadzam się, że ogólnie jest super, na każdym prawie zdjęciu jest coś nie tak
    Masz prawo się nie zgadzać, tylko że moje "ogólnie jest super" odnosi się do mojego poziomu
    Skoro sam nie potrafię zrobić takich zdjęć, to wytykanie błędów jest moim zdaniem nie na miejscu. A niestety na forum jest to nagminne.
    Odnośnie włosów, moim zdaniem wyglądają naturalnie i mi osobiście podoba się wiatr we włosach, nawet jeżeli jest to fashion i ma być niby dopieszczone.

Domyślnie

Sylwetki dużo bardziej na plus niż te ciasne

Domyślnie

lewa 2 kozak ! super portret.

jaki obiektyw ?
    Zapraszam
    FANPEJDŻ & BLOG Zapraszam

Domyślnie

jesli to testy agencyjne to nadaja sie do kosza. no ale zyjemy w czasach gdzie agencje zaklada kazda modelka/fotograf to i jakos testow jest jaka jest.
    portretowo ladna lewa 2ka
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Jakim szkłem fociłeś?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów