Szukaj
Ostatnio edytowane przez TOP67 ; 23-04-2014 o 23:07 Powód: Regulamin - rozmiar zdjęć
Świetna obróbka i kolory!
PS
Na przedostatnim zdjęciu powstał jakiś pasek w kroku - chyba nie był zamierzony.
Nr 1 i 2 dla mnie znakomite, za Parówka - postproces i kolorki na bardzo wysokim poziomie![]()
http://marcinciepielewski.pl/
Instagram: Marcin Ciepielewski
Facebook: Marcin Ciepielewski - Images of Passion
Kawał dobrej roboty.
Zrolowane leginsy moim zdaniem nie wyglądają atrakcyjnie, a na ostatnim widać różnice między obróbką twarzy a rąk.
Parówka ten pasek w kroku to cameltoe![]()
Ogólnie jest super![]()
Nie zgadzam się, że ogólnie jest super, na każdym prawie zdjęciu jest coś nie tak.
Zwinięte leginsy to w ogóle katastrofa.
Świetnie wychodzą Ci ciasne portrety, zdjęcie nr 1 i 3 - oba są bardzo fajne ale nie wiem czy zauważyłeś oba krzywe, o ile z kapelutkiem (1) wygląda ok, to przy gołej głowie jest po prostu krzywo.
Co się jej stało z nogami na dwójce? Koszmar!
Ogólnie też jest duży problem z włochami, wszędzie i w totalnym nieładzie.
Brakuje dbałości o szczegóły a to w fashion to ważna rzecz.
Obróbka za to bardzo fajna, tak trzymać.
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Masz prawo się nie zgadzać, tylko że moje "ogólnie jest super" odnosi się do mojego poziomu
Skoro sam nie potrafię zrobić takich zdjęć, to wytykanie błędów jest moim zdaniem nie na miejscu. A niestety na forum jest to nagminne.
Odnośnie włosów, moim zdaniem wyglądają naturalnie i mi osobiście podoba się wiatr we włosach, nawet jeżeli jest to fashion i ma być niby dopieszczone.
Sylwetki dużo bardziej na plus niż te ciasne
jesli to testy agencyjne to nadaja sie do kosza. no ale zyjemy w czasach gdzie agencje zaklada kazda modelka/fotograf to i jakos testow jest jaka jest.
portretowo ladna lewa 2ka
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Jakim szkłem fociłeś?
Skontaktuj się z nami