Szukaj
Fajne pasryki, bardoz ladne swiatelko miales
1 mogles zrobic szerzej i zlapac oba garbusy na jedym foto
6 bym nie pokazywal bo jest mega slaba :P
7 jakos dziwnie skadrowales
8 za ostre swiatlo na boku auta i po co tyle podloza?
9 zbyt centralnie jak dla mnie, zamiast kamieni lepiej bylo caly stadion pokazac w tle i wb chyba zimniejsze jak na pozostalych fotach
Generalnie to wczoraj w Gdansku byla mega impreza, otwarcie sezonu youngtimersow itp
Niestety bylem w pracy i nie moglem pojechac pofocic, a autek bylo od groma![]()
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Światło pięknie wykorzystane
Alpina warta umówienia na sesję solo - pięknie się prezentuje
Po części zgadzam się z uwagami qualina, jeśli chodzi o zbytnią centralność niektórych obiektów![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Ja krotko:
1. lubie
2. lubie
3. lubie chociaz przeszkadza mi dziura z prawej i uciete fury z lewej
4. ok, ale nic specjalnego
5. ok, ale szkoda mi ucietego gt'ka
6. faktycznie najslabsza bo jakas mdla
7. znowu gt'ek uciety, olalbym merca i kadrowal w lewo mocniej
8. zaczyna sie robic ciemno, za ciemno... tylko bok auta oswietlony, reszta ginie w mroku
9. odrobine za duzo sie odbija od fury - wole klimaty jak na poczatku (1 i 2), gladko i przyjemnie. Rozjasnilbym troche te krzaki w tle, zeby dodac odrobine wiecej zycia
Saabiacz za pozno robiony
10. klapa i fele ginie w mroku
11. brakuje mi nieba (chociaz niby jest ciemny granat, ale wolalbym niebo z wczesniejszej pory)
12 krzywo, szyba do wymiany bo rysa na rysie, klapa znowu ginie w mroku, ucieta lampa, oswietlenie tablicy nie dodaje uroku![]()
Set na plus, biorac pod uwage, ze to tylko spot, a nie umowiona sesja to poradziles sobie dobrze, ale pewnie o tym wiesz lobuzie!![]()
Skontaktuj się z nami