Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomgol Zobacz posta
    Fotki dobre. Ładnie kolorystycznie a co do bałaganu to wiadomo to nie studio . Troszkę mnie zastanawia
    rozdzielczość. Jakim zestawem zostały one zrobione, może N300+TC14 ?
    Dokładnie takim zestawem. A co nie tak jest z rozdzielczością bo nie zrozumiałem ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez raftik Zobacz posta
    Dokładnie takim zestawem. A co nie tak jest z rozdzielczością bo nie zrozumiałem ?
    no troszku słaba ale ja to jestem "skaleczony" N300/f2.8 i D800 .

Domyślnie

Ehhh pewnie nie ma co porównywać Niestety takie szkła poza moim zasięgiem finansowym

Domyślnie

Cała seria świetna, ale 2 wybija się z seta. Fajne, ciepłe światło współgra z kolorem upierzenia ptaka.
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Domyślnie

ładne miałeś światło i dobrze je wykorzystałeś, najlepsza dla mnie żółć żółtej pliszki
    D7000

Domyślnie

dla mnie 2 naj, zdjęcie środowiskowe fajnie się prezentuje

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Dabrowa Górnicza

Domyślnie

Gratki, czy był używany statyw? W ogóle trochę odbiegnę od tematu, czy tym szkłem można robić dobre fotki bez statywu ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Daro69 Zobacz posta
    Gratki, czy był używany statyw? W ogóle trochę odbiegnę od tematu, czy tym szkłem można robić dobre fotki bez statywu ?
    Wszystkie foty z monopodu. Oprócz drapoli które robiłem z namiotu i statywu.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Dabrowa Górnicza

Domyślnie

Dzięki za odpowiedź, a myślałem,że bez statywu. Info jakie znalazłem to to,że budowa obiektywu powiedzmy,że kompaktowa pozwalająca na focenie bez statywu. Posiadam nikkor 70-300VR i właśnie zastanawiam sie nad zmianą bo do foto ptaków to tak szczerze jest tak sobie ,myślę,że ta 300 to by była duża zmiana na plus.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów