Szukaj
Nie da się ukryć - ma Justyna predyspozycje
Nie wiem jaki był zamysł autora dotyczący sesji jako całości, ale np zdjęcie 4 jest wg mnie przepalone w ważnych miejscach
Masz racje, jednak tak właśnie miało zostać z przepaleniami, poza ramami zasad.
Co do samego zamysłu całości to było po prostu strzelenie paru kadrów we wnętrzach krk- nic innego jak zwykłe tfp.
D800, pare szkieł
Prześwietlenia do zaakceptowania. Na 3. modelka ukazana niekorzystnie i na pewno się jej nie spodoba. Na pozostałych Justyna się świetnie wygina.
Nie wiem, co napisać.
Niestety tylko na dwójce modelka wygląda ok, pozostałe mogłyby być ok, gdyby im zostało poświęcone 10 minut więcej czasu a tak, każde jest niedorobione.
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
To samo miałem pisać, urodziwa kobitka, ale to zdjęcia nie zrobi.
1 miało być zmysłowo, a wygląda to tak, jak by Justyna dopiero przygotowywała i ustawiała się do zdjęcia
3 koledzy już pisali o tym, że Justyna wygląda tu nie korzystnie, do tego odciąłeś pośladek!
4 poza 2 to to się najbardziej broni, ale ja jednak widział bym troszkę mniejszą ekspo na bieliźnie, czy też sukience, sam nie jestem w stanie tego określić, bo już nie oszukujmy się, jest przepalone troszkę nawet ponad Twój zamysł
Pozdrawiam![]()
D90 || N18-105 || N35 2.0D || N50 1.4D || J135 3.5
- dokładnie tak było, ale postanowiłem to wybrać bo wg mnie nie jest nie do przyjęcia.1 miało być zmysłowo, a wygląda to tak, jak by Justyna dopiero przygotowywała i ustawiała się do zdjęcia
to fakt - gdzieś te cięcia musiały iść w łazience nie było miejsca salonowego.3 koledzy już pisali o tym, że Justyna wygląda tu nie korzystnie, do tego odciąłeś pośladek!
Ok, dzięki, masz prawo nie wiedzieć co to jest- ja nie byłem pewien widząc to na żywo.. co do mojego zamysłu - uwierz, że jest przepalone dokładnie tak jak chciałem4 poza 2 to to się najbardziej broni, ale ja jednak widział bym troszkę mniejszą ekspo na bieliźnie, czy też sukience, sam nie jestem w stanie tego określić, bo już nie oszukujmy się, jest przepalone troszkę nawet ponad Twój zamysł![]()
Pozdrawiam i dzięki za czas![]()
D800, pare szkieł
Skontaktuj się z nami