Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Justyna

Domyślnie Justyna

Czekam na jakieś recenzje,

1.

2.

3.

4.

Pozdrawiam
    D800, pare szkieł

Domyślnie

Nie da się ukryć - ma Justyna predyspozycje
    Nie wiem jaki był zamysł autora dotyczący sesji jako całości, ale np zdjęcie 4 jest wg mnie przepalone w ważnych miejscach
    P35 | Zeiss ICON | Psix | D700 | S5 Pro | SZKŁA | LAMPY | OKO
    www.vapstudio.net

Domyślnie

Masz racje, jednak tak właśnie miało zostać z przepaleniami, poza ramami zasad.
    Co do samego zamysłu całości to było po prostu strzelenie paru kadrów we wnętrzach krk- nic innego jak zwykłe tfp.
    D800, pare szkieł

Domyślnie

mnie się nie podoba to "swiadome łamanie zasad" na 4
    przepalenia, poucinane stopy, pochowane ręce, brak dbałości o szczegóły...
    WWW || FB || BK
    jestem babą

Domyślnie

Prześwietlenia do zaakceptowania. Na 3. modelka ukazana niekorzystnie i na pewno się jej nie spodoba. Na pozostałych Justyna się świetnie wygina.
    Nie wiem, co napisać.

Domyślnie

Niestety tylko na dwójce modelka wygląda ok, pozostałe mogłyby być ok, gdyby im zostało poświęcone 10 minut więcej czasu a tak, każde jest niedorobione.
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Niestety tylko na dwójce modelka wygląda ok, pozostałe mogłyby być ok, gdyby im zostało poświęcone 10 minut więcej czasu a tak, każde jest niedorobione.
    To samo miałem pisać, urodziwa kobitka, ale to zdjęcia nie zrobi.
    1 miało być zmysłowo, a wygląda to tak, jak by Justyna dopiero przygotowywała i ustawiała się do zdjęcia
    3 koledzy już pisali o tym, że Justyna wygląda tu nie korzystnie, do tego odciąłeś pośladek!
    4 poza 2 to to się najbardziej broni, ale ja jednak widział bym troszkę mniejszą ekspo na bieliźnie, czy też sukience, sam nie jestem w stanie tego określić, bo już nie oszukujmy się, jest przepalone troszkę nawet ponad Twój zamysł

Pozdrawiam
    D90 || N18-105 || N35 2.0D || N50 1.4D || J135 3.5

Domyślnie

1 miało być zmysłowo, a wygląda to tak, jak by Justyna dopiero przygotowywała i ustawiała się do zdjęcia
    - dokładnie tak było, ale postanowiłem to wybrać bo wg mnie nie jest nie do przyjęcia.

3 koledzy już pisali o tym, że Justyna wygląda tu nie korzystnie, do tego odciąłeś pośladek!
    to fakt - gdzieś te cięcia musiały iść w łazience nie było miejsca salonowego.

4 poza 2 to to się najbardziej broni, ale ja jednak widział bym troszkę mniejszą ekspo na bieliźnie, czy też sukience, sam nie jestem w stanie tego określić, bo już nie oszukujmy się, jest przepalone troszkę nawet ponad Twój zamysł
    Ok, dzięki, masz prawo nie wiedzieć co to jest- ja nie byłem pewien widząc to na żywo.. co do mojego zamysłu - uwierz, że jest przepalone dokładnie tak jak chciałem

Pozdrawiam i dzięki za czas
    D800, pare szkieł

Uprawnienia umieszczania postów