Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
    Nadworny melexiarz Awatar foto4deg
    Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie Było Diablo III, jest

Cywilzacja Beyond Earth

Czyli kiszka. Znów kosmos, jak w Alpha Centauri - blech... Nie rozumiem tego pędu, jednak klasyczna II, III, czy V były zdecydowanie lepsze. Teraz wymyślają kosmitów, podboje planet itd. Są tu jacyś fani normalnych wersji?
    Zdradziłem Nikona na rzecz Sony,ale sentyment o forum pozostał

Domyślnie

Popieram ! Ja tam najbardziej kochałem pierwszą Cywilizacje Sida Mayera A z kosmicznych to lubiłem X-Com Ufo Enemy Unknown ale to z racji tego, że się UFOków tępiło.
    pozdrawiam
    Marcin
    http://www.tycipienka.pl/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nigel Zobacz posta
    A z kosmicznych to lubiłem X-Com Ufo Enemy Unknown ale to z racji tego, że się UFOków tępiło.
    Aż się łezka w oku kręci. Później jeszcze był X-Com: Terror from the deep. Obie gry miały doskonały klimat. Wciągały do tego stopnia, że napisałem sobie edytory charakterystyk postaci i plansz. Wtedy dopiero była zabawa.

Domyślnie

z takich staroci to ja dobrze wspominam SC2000 ale w TTD to dalej gram
    D7000 | D40x | sb-700 | S18-50 2.8 ex macro| N35 1.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez foto4deg Zobacz posta
    Cywilzacja Beyond Earth

Czyli kiszka. Znów kosmos, jak w Alpha Centauri - blech... Nie rozumiem tego pędu, jednak klasyczna II, III, czy V były zdecydowanie lepsze. Teraz wymyślają kosmitów, podboje planet itd. Są tu jacyś fani normalnych wersji?
    Alpha Centauri było bardzo fajne, cieszy mnie powrót do tej gry.
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Lata "zjadłem" na Civ (głównie I), X-Com'ach i Panzer General. Teraz czasem popykam sobie w Open General, brak czasu. Kiedyś to była zabawa
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Uprawnienia umieszczania postów