Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Pytanie o TTL

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Przeglądając oferty lamp zauważyłem w specyfikacji takie coś... proszę o rozjaśnienie tej sytuacji.

Lampa YN-460 II
    - Tryby pracy: M – manualny, gorąca stopka, S1 – fotocela na pierwszy błysk, S2 – fotocela na drugi błysk (TTL)

Lampa YN-468 II
    -Tryby pracy: TTL, M – manualny, gorąca stopka; MULTI - stroboskop oraz S1, S2 wyzwalana przez fotocelę ( S2 z pominięciem przedbłysków pomiarowych )

Chodzi mi o to, że przy lampie 468 II jest jasno wyszczególnione, że posiada TT-L a przy lampie 460 II mam zrozumieć, że jakotakowego nie posiada ?

W sumie to za 300zł nie kupi się lampy mało wiele dobrej z TT-L z wyższą LP.
    Ostatnio edytowane przez Vargas ; 15-04-2014 o 20:09
    D60 + VR 18-105mm + 35mm f/1,8 G + YN 560III
    Kiev 4 + 35mm f/1,8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vargas Zobacz posta
    Przeglądając oferty lamp zauważyłem w specyfikacji takie coś... proszę o rozjaśnienie tej sytuacji.

Lampa YN-460 II
    - Tryby pracy: M – manualny, gorąca stopka, S1 – fotocela na pierwszy błysk, S2 – fotocela na drugi błysk (TTL)

Lampa YN-468 II
    -Tryby pracy: TTL, M – manualny, gorąca stopka; MULTI - stroboskop oraz S1, S2 wyzwalana przez fotocelę ( S2 z pominięciem przedbłysków pomiarowych )

Chodzi mi o to, że przy lampie 468 II jest jasno wyszczególnione, że posiada TT-L a przy lampie 460 II mam zrozumieć, że jakotakowego nie posiada ?

W sumie to za 300zł nie kupi się lampy mało wiele dobrej z TT-L z wyższą LP.

1. Nie TT-L, a TTL.
    2. Jak nie ma podanego, to nie ma.
    Certo Six 2.8/80, Zenity, Praktica BX20
    Nikon
    D7000; S17-50/2.8, D610; 16--200/2.8, T70-300USD | Metz 50 AF-1

Uprawnienia umieszczania postów