Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie OneLight 2.0 Zack Arias

Niedawno nabyłem drugą część Zackowego szkolenia OneLight 2.0
    Moją ogólną recenzję można przeczytać u mnie na blogu, jednak chciałem poznać wasze zdanie, jeżeli już oglądaliście nowe video Zacka.

Dla mnie osobiście całość super. Kupa wiedzy (jak zwykle w jego wydaniu), prostota przekazania informacji, różnorodność sprzętu, obiektywna ocena i podejście do tematu, itp, itd

Jedyne czego mi brakowało, to trochę więcej ze strony post processingu po wykonanych zdjęciach... w pierwszej wersji OneLight była lepsza selekcja fot po sesjach i ich obróbka... Tutaj trochę mało tych zdjęć było wybranych na końcu, chociaż fajnie, że były też omówione inne ujęcia nie tylko z tych zarejestrowanych na OneLight 2.0.

aha... no i muza trochę zbyt charakterystyczna, która została wybrana na główny motyw warsztatów na dvd i na całej stronie dedpxl... w jedynce muza była też charakterystyczna ale mniej dawała po uszach ta trochę skrzeczy po którymś razie

Domyślnie

Przeczytałem recenzje na blogu - brakuje mi jakichś skrinów z filmu, żeby zobaczyć o czym piszesz. Np efektu końcowego każdej sesji i jakiejś losowej ciekawej klatki z danego rozdziału - myślę, że fajnie by się czytało i rozumiało to co opisujesz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    Przeczytałem recenzje na blogu - brakuje mi jakichś skrinów z filmu, żeby zobaczyć o czym piszesz. Np efektu końcowego każdej sesji i jakiejś losowej ciekawej klatki z danego rozdziału - myślę, że fajnie by się czytało i rozumiało to co opisujesz
    no właśnie... dałem link do oficjalnego trailera... czy robienie screenów nie byłoby mini piractwem? chciałem to zrobić ale nie chciałem znowu bez zgody autora wykorzystywać jego materiałów... byłem rozdarty moralnie dlatego jest prawie sam tekst

Domyślnie

Nooo, wg mnie znaaacznie lepiej, fajnie z obrazkami
    A czy minipiractwo? Nie sądzę - chyba raczej świetna reklama tego materiału, myślę, że ktoś może się teraz skusić na zakup tego...

Domyślnie

jeszcze do końca kwietnia można uzyskać zniżkę wpisując odpowiedni kod "TIFFINBOX" w koszyku
    cena spada do trochę ponad 50USD i chyba za całość zapłaciłem na złotówki ponad 160zł, także nie jest źle

Uprawnienia umieszczania postów