Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: D70s vs. D2H

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mcc
    zapewne 8Mpix
    min. 10MP! 8 z marketingowego choćby punktu widzenia, to byłoby samobójstwo, bo tylko patrzeć jak Canon wypuści 30D i nie czarujmy sie - na pewno pare MP dołoży, żeby amerykańce upgrade'owały korpusy!
    Cytat Zamieszczone przez mcc
    Po domniemanej 200 nie spodziewal bym sie tego
    czy ja wiem? F100 do delikacików też nie należy, a na zdrowy chłopski rozum - Nikon w d200 postawi na najbardziej zaniedbaną przez siebie grupe użytkowników i bedzie sie starał wypuścić coś "eFsetkowego", pomiedzy D2x (nie każdy potrzebuje korpusu projektowanego przez twórców czołgu M1A2 Abrams) a kruchutkim D70...

Domyślnie

W/g dpreview AF d2h jest niesamowicie szybki. W opisie (timings &...) jest tabelka z tymi czasami - ku mojemu zdziwnieniu czasy sa prawie identyczne jak w d70 (d70 miala ciemniejszy obiektyw !!!!). Zawsze brakowalo mi speedu autofocusa w SLR - chyba musze wziac do garsci i d2h zeby miec obraz - jak w warunkach zastanych jest w stanie sie fokusowac (do 70 wydaje sie dosc szybki - pod warunkiem, iz obiekt przemiszczajacy sie nie jest zbyt blisko - albo jest nieruchomy).
    Czy ktos widzial jakies porownania szybkosci AF?
    MCC

Domyślnie

Czy ktos widzial jakies porownania szybkosci AF?
    Ta, zobacz w tej tabeli: http://www.photozone.de/active/survey/dslroutput.jsp
    Oceny czasem wydają sie niewiarygodne, no ale są, ktos to badał....

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów