Szukaj
Pozdrawiam modelkę i postaram się również 5 Maja uchwycić ja na swej matrycy
A co do zdjęć... niech inni napiszą ja mogę być nie obiektywny
Pozdrawiam
mam sugestię... nie przeostrzaj zdjęć
na pierwszym wg mnie język i zaczerwienione powieki tworzą trójkąt błęduchyba lepiej unikać takich efektów, tak więc wersja czarno biała jest faktycznie sympatyczna, a i żartobliwość zdjęcia nie jest przesadnie uwypuklona
drugie miłe, choć trudne w odbiorze gdyż modelka jest trochę zbytnio do góry nogami
trzecie jest fajne, ale obciąłbym trochę stołu i kurtkę mniej więcej na wysokości paska (ten płaszczyk poniżej wprowadza zbyt dużo chaosu do zdjęcia
Wydaje mi się że pisanie co jest nie tak mija się z celem. Pooglądaj najpierw podobne fotki tego gatunku w wydaniu ludzi którzy robią je dobrze i sam do tego dojdziesz. Wtedy nie będziesz obrażał modelki tekstami że musisz ją zmienić bo jest sympatyczną dziewczyną - poprostu skopałeś sprawę i tak ją pokazałeś...
Nie zniechęcaj się...
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
może na początek maniery? Sorry, ale pisanie, że musisz zmienić modelkę, to lekkie... ekhm..
modelka jest ładna i ma potencjał, kwestia tego czy bedziesz ją umiał odpowiednio pokazać.
1. ta mina to nie bałdzo/do purystów językowych- jako zwolennik poprawnej polszczyzny podkreślam że pisownia celowa
/, konwersja za to szaro-bura a nie czarno-biała. Sprobuj mieszania kanałów... No i czemu ostość jest gdzieś w okolicach ucha?
2. z tego prędzej mogłoby coś być, podobnie jak i 3 (choć brakuje wzroku, możnaby też nieco zmienić pozę + uwaga o ostrości jak w poprzednim). Aaaa, zabierz jej ten cienkopis i notatki. Płaszczyk też![]()
http://www.ozzy.maxmodels.pl
Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.
Witam z ta zmiana modelki nie zrozumielismy sieZreszta juz zmienilem posta. Mialem na mysli zmiane pozy modelki na ciekawsze, a nie modelki !!! NIgdy bym jej nie zmienil, tosz 5 maja z ta Panią, zegnam stan kawalerski !!!
Co do fotek, to moje pierwsze takie i nie zniechecam sie , bede nadal probowal:_ POzdrowka...
Skontaktuj się z nami