Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Egla wiosennie

Domyślnie Egla wiosennie

Kilka fotek z Egla, pod wasza ocene.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Domyślnie

3 i 4 prawie super, przeszkadza mi brak całości wisiorka na szyi co wprowadza nieład oraz włosy jakoś tak nie zorganizowane, trochę z tył, trochę z przodu, trochę z lewa, trochę z prawa.
    7 jakaś ciemna w porównaniu do pozostałych wiosennych zdjęć, natomiast generalnie sesja obcięta w łokciach unikaj kadrów które kończą się na stawach.
    D7000 | D40x | sb-700 | S18-50 2.8 ex macro| N35 1.8

Domyślnie

Na pierwszy rzut oka zdjęcia przyjemnie wiosenne, ale jeśli ma to tworzyć zestaw, to zupełnie nie zapanowałeś nad kolorystyką. Skóra modelki jest raz różowa, potem trochę żółta, pomaranczowa. A 7 zbyt ciemne jak dla mnie.
    pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Mi się podobają. Mogę jedynie do tego wisiorka się przyczepić. Doświetlałeś lampą przez parasolkę czy blendą?
    D610 n 16-35 f4, S 35mm/1.4, S 50mm/1,4, 85mm/1.8G, sigma 150-600 C
    http://500px.com/arekkruszka
    FB MM

Domyślnie

Ciężko ocenić, bo modelka jest przenaturalna i piękna. Jakby nie stanęła zdjęcie wygląda fajnie..., ale jeśli chodzi o perełki to 4 miażdży system. Kobieta w morzu kwiatów no bajka. Niemal jak w raju. Fotka jest na prawdę super.
    "Nikon"

Domyślnie

Chwilo trwaj
    Ogólnie, troszkę ciemne boki na ostatniej fotce w porównaniu do twarzy, ale to minimalnie tak 0,3-0,7EV.

Piękna modelka.
    "Nikon"

Domyślnie

Podoba mi się wzrok modelki - wykorzystawszy ten atut w celu małego "hipnotyzowania" Przyciąga oko. Tęczówkę oka modelka ma piękną.
    Podoba mi się zdjęcie nr 1 i nr 2.
    Jestem Kobieta.
    Pierdołki
    Galeria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ned Stark Zobacz posta
    Mi się podobają. Mogę jedynie do tego wisiorka się przyczepić. Doświetlałeś lampą przez parasolkę czy blendą?
    Dzieki za odwiedziny. Przepuscilem swiatlo sloneczne przez parasolke transparentna, (zmiekczone swiatlo ) dziala jak softbox
    Latwo i szybko zmienione swiatlo z ostrego na miekkie polecam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów