Szukaj
3 i 4 prawie super, przeszkadza mi brak całości wisiorka na szyi co wprowadza nieład oraz włosy jakoś tak nie zorganizowane, trochę z tył, trochę z przodu, trochę z lewa, trochę z prawa.
7 jakaś ciemna w porównaniu do pozostałych wiosennych zdjęć, natomiast generalnie sesja obcięta w łokciachunikaj kadrów które kończą się na stawach.
D7000 | D40x | sb-700 | S18-50 2.8 ex macro| N35 1.8
Na pierwszy rzut oka zdjęcia przyjemnie wiosenne, ale jeśli ma to tworzyć zestaw, to zupełnie nie zapanowałeś nad kolorystyką. Skóra modelki jest raz różowa, potem trochę żółta, pomaranczowa. A 7 zbyt ciemne jak dla mnie.
pozdrawiam
Tomek
Mi się podobają. Mogę jedynie do tego wisiorka się przyczepić. Doświetlałeś lampą przez parasolkę czy blendą?
D610 n 16-35 f4, S 35mm/1.4, S 50mm/1,4, 85mm/1.8G, sigma 150-600 C
http://500px.com/arekkruszka
FB MM
Ciężko ocenić, bo modelka jest przenaturalna i piękna. Jakby nie stanęła zdjęcie wygląda fajnie..., ale jeśli chodzi o perełki to 4 miażdży system. Kobieta w morzu kwiatów no bajka. Niemal jak w raju. Fotka jest na prawdę super.
"Nikon"
lekka korekta ev
7a
Chwilo trwaj![]()
Ogólnie, troszkę ciemne boki na ostatniej fotce w porównaniu do twarzy, ale to minimalnie tak 0,3-0,7EV.
Piękna modelka.
"Nikon"
Podoba mi się wzrok modelki - wykorzystawszy ten atut w celu małego "hipnotyzowania" Przyciąga oko. Tęczówkę oka modelka ma piękną.
Podoba mi się zdjęcie nr 1 i nr 2.
Skontaktuj się z nami