Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

zdalem sobie sprawe o tych oczach podczas pracy kiedy modelka miala gigantyczne sztuczne rzęsy co wizualnie chyba zmieniszylo jej oczy

to byla sesja typowo portretowa bez zbednych kombinacji odnosnie miejsca pomyslu i pozy

sesja nr dwa juz w rpzygotowaniu tym razem bedzie tematyczna

dziekuej za wizyte
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

No to jeszcze ja, bo często zaglądam do Twoich tematów

1 i 2 - OK, kadr, oświetlenie, pomysł. Ale oczy są matowe i mocno zgaszone, a mogłyby (nie mówię "powinny", bo to Twoja wizja) być bardziej lśniące. Nie zaraz jak u p. Laubscha, ale ciut wyraźniejsze. Mam wrażenie, że są w głębi schowane.

3 - kwadrat, bez lewej strony, ew. kawałek ściany jako dodatek/krawędź kadru,
    4 - nie. Ani obróbka, ani kolory ,
    5 - niezłe. Nie wiem, czy to głębia ostrości, czy edycja, ale przy sylwetce i zwłaszcza włosach mam wrażenie przeostrzenia krawędzi. Może to tylko złudzenie ,
    6 - cudo, Uwielbiam. Kadr, kolory, wszystko,
    7 - nie. Za dużo mgły dla mnie, niewiele widać,
    8 - tutaj zbyt sztucznie dla mnie. Ostro, żyletkowo, dość "malowane", ale nie na sztaludze, a na monitorze Nie mój gust. Tobie się podoba i OK,
    9 - ciekawe, takie codzienne, w zwykłej bluzie z kapturem. Jedynie makijaż świadczy o tym, że przydałaby się inna kreacja, ale ogólnie kadr mi się podoba ,
    10 - pomysł ciekawy, obróbka też niezła, ale widziałbym włosy spływająca z przodu na dekolt, żeby nie uciekały za ramiona.

I to tyle

P.S. Ładna kobieta tak w ogóle.
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Domyślnie

Zdjęcie nr 10 podoba mi się bardzo, dobra robota!

Domyślnie

Wszystkie portrety są w pewnym standardzie zrobione ale liczy się efekt - modelka na pewno będzie zadowolona
    Podoba mi się 6 (najbardziej)
    A na 5 uważam że coś z nogami chyba trzeba coś zrobić (retusz?) okolice kolan - niezbyt fajnie się skóra poukładała

Domyślnie

Jak nigdy dotąd... hmm... najbardziej podobają mi się BW...
    Nikon

Domyślnie

Podobają mi się wszystkie oprócz piątki na której nogi wyszły niekorzystnie (może by je trochę w PS poprawić). Lubię twój styl obróbki. Za całość ocena BDB z minusem
    Uzależniony od B Ł Y S K A N I A

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów