Szukaj
Fajne zelazko!
Swietne wykorzystanie miejscowki chociaz fura troche ginie w tych odleglych kadrach. Zaswiecone nawet ok, w 8 moze troche za mocne przepalyCalosc na spory plus.
Kurde, jak z renderingu. Fajny set
pierwsze 3 kady trochę za dalekie Autko bugi się w tle
Jestem jak najbardziej na takChoć rzeczywiście na pierwszych trzech furę nieco wsiorbało
Dobra robota!
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Kawal swietnej robotyno moze na 5 troszke nie tak ciachniete jest i faktycznie na 8 to swiatlo troszke dziwnie wyglada.
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Dzięki za komentarze![]()
Co do szerokich kadrów, to muszę stwierdzić, że lubię jak auto od czasu do czasu ma czym "pooddychać".
https://www.facebook.com/photoPJ
"Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców" - Colin McRae
A ja powiem że szerokie kadry bardzo ładnie uchwycone. Trzeba mieć sporo oleju w głowie aby to zrobić z rozsądkiem i nie przesadzić - tobie się udało.
Bardzo ładny set, aż się zdziwiłem że o koledze wcześniej nie miałem okazji usłyszeć, a siedzimy razem w kręgach foto-moto.
Mógłbyś nam powiedzieć czym świeciłeś na zdjęciach 1, 2 i 4 i gdzie ustawiłeś światło?
Na 8 niepotrzebny ten błysk w sufit...
Świetny materiał. Inny niż zwykle tu widuję i to mi się podoba. Nie lubię zazwyczaj kolorowych felg ale tu nawet jakoś to wyglądaUsuwałeś wzór z sufitu w odbiciach?
aparat i dużo światła | Mój Blogasek | Portfolio
Skontaktuj się z nami