Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Civic 4gen

https://www.facebook.com/photoPJ
    "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców" - Colin McRae

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Fajne zelazko!

Swietne wykorzystanie miejscowki chociaz fura troche ginie w tych odleglych kadrach. Zaswiecone nawet ok, w 8 moze troche za mocne przepaly Calosc na spory plus.

Domyślnie

Kurde, jak z renderingu. Fajny set

Domyślnie

pierwsze 3 kady trochę za dalekie Autko bugi się w tle

Domyślnie

Jestem jak najbardziej na tak Choć rzeczywiście na pierwszych trzech furę nieco wsiorbało

Dobra robota!
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Kawal swietnej roboty no moze na 5 troszke nie tak ciachniete jest i faktycznie na 8 to swiatlo troszke dziwnie wyglada.
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Dzięki za komentarze
    Co do szerokich kadrów, to muszę stwierdzić, że lubię jak auto od czasu do czasu ma czym "pooddychać".
    https://www.facebook.com/photoPJ
    "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców" - Colin McRae

Domyślnie

A ja powiem że szerokie kadry bardzo ładnie uchwycone. Trzeba mieć sporo oleju w głowie aby to zrobić z rozsądkiem i nie przesadzić - tobie się udało.
    Bardzo ładny set, aż się zdziwiłem że o koledze wcześniej nie miałem okazji usłyszeć, a siedzimy razem w kręgach foto-moto.
    Mógłbyś nam powiedzieć czym świeciłeś na zdjęciach 1, 2 i 4 i gdzie ustawiłeś światło?
    Na 8 niepotrzebny ten błysk w sufit...

Domyślnie

Świetny materiał. Inny niż zwykle tu widuję i to mi się podoba. Nie lubię zazwyczaj kolorowych felg ale tu nawet jakoś to wygląda Usuwałeś wzór z sufitu w odbiciach?
    aparat i dużo światła | Mój Blogasek | Portfolio

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów