Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie

Zupełnie nie w twoim stylu Oglądam na laptopie w pracy, więc może niezbyt oddaje to rzeczywiste zdjęcie, ale podoba mi się, BW doskonale pasuje do kadru, pozy i urody modelki.

Domyślnie

Jak dla mnie zbyt wygładzona skóra na twarzy. I to nie wszędzie.

Domyślnie

Kto podpier****ł konto Wolandowi?

Domyślnie

Od pewnego czasu "nie w stylu Wolanda" stało się stylem Wolanda. Chyba to zasługa Marty.
    „Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie.”D-5100......

Domyślnie

MZ twarz zbyt mocno wyretuszowana. W porównaniu np. do ramion czy piersi gdzie skóra nie zostałą już tak zdemolowana jak na twarzy.
    Nikon

Domyślnie

Ale plastik, matko... brak faktury twarzy. @Andrzej1974 -> to nie jest retusz... to jest mazaj
    Kiepsko...
    "Nikon"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez josephebeloki Zobacz posta
    Ale plastik, matko... brak faktury twarzy. @Andrzej1974 -> to nie jest retusz... to jest mazaj
    Kiepsko...
    Gdzie tutaj niby masz plastik? Może zanim napiszesz kolejną bzdurę spójrz w swoje zdjęcia. Można lubić zdjęcia Wolanda, można ich nie lubić, ale żeby pisać takie dyrdymały trzeba być ślepym.
    D610 n 16-35 f4, S 35mm/1.4, S 50mm/1,4, 85mm/1.8G, sigma 150-600 C
    http://500px.com/arekkruszka
    FB MM

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ned Stark Zobacz posta
    Gdzie tutaj niby masz plastik? Może zanim napiszesz kolejną bzdurę spójrz w swoje zdjęcia. Można lubić zdjęcia Wolanda, można ich nie lubić, ale żeby pisać takie dyrdymały trzeba być ślepym.
    Masz rację, to nie jest plastik. To jest coś gorszego niż plastik. Plastik w niektórych przypadkach potrafi się sensownie wybronić a to co tutaj widzimy to jest plama na połowie twarzy. Nos zaczyna się zlewać z policzkiem. O fakturze skóry już nawet nie wspomnę.

Domyślnie

Może i że faktura może i że plastik, ale zdjęcie jest zdjęcie. I odbierane jako całość - dla mnie bomba. A przyczepić się do pierdół jak w komentach powyżej oczywiście można. Tylko po co? Jestem PEWIEN, że modelka zachwycona. I słusznie.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów