Dwójeczka (bez drzewa) znacznie fajniejsza. Teraz tylko czekać na kolejne odsłony młodej i sympatycznej modelki...
Szukaj
Dwójeczka (bez drzewa) znacznie fajniejsza. Teraz tylko czekać na kolejne odsłony młodej i sympatycznej modelki...
Nikon
Bardzo fajny portret.
Kolor kompozycyjnie - pięknie. Zadbałeś o to by modelka nie miała pstrokato czerwonej biżuterii oraz o jej ubranie i makijaż. Wszystko się pięknie komponuje z tłem. Usta nie przesadzone , ale zaznaczone. Tutaj zrobiłeś to elegancko, wręcz wzorowo.
Kadrowo też dałeś radę, fakt to drzewo na 1, no ale to do zastępelowania.
Obróbka delikatna i nie przesadzona, można by to bardziej mocniej pokazać => ale po co? Taka jest twoja wizja, naturalności i lekkości.
Brawo.
"Nikon"
No dobrze, wiec udostepniam poprawiona przeze mnie wersje zdjeciaZapraszam do oceny
Nikon N10.5 N35 N85 N80-200 S17-50 YN568
Zapraszam do polubienia strony
Zdecydowanie czekam na więcej zdjęć![]()
No to jeszcze jedno. Wiem, ze niepotrzebnie ucielam dekolt koszulki no ale coz... Czlowiek madry jak efekty zobaczyl na komputerze...
Najważniejsze że nie zapomniałaś o tak waznym wyrazie jak: PHOTOGRAPHY. Bez tego zdjecia były by kiepskie![]()
Sony a6000, SEL20F28, SEL50F18
Nawet photography nie ukryje braku ostrości...
Wypijmy za blendy...
Gdzie wy macie ten brak ostrości?
Nie ma to jak otrzymać "konstruktywna" krytykę.
Swoje komentarze zachowajcie dla siebie. Po pewnym incydencie kiedy znalazłam swoje zdjęcia w czelusciach internetu wole je podpisywac.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
zdjęcia niestety bez szału. Ot zwykłe zdjęcia buźki. Nic więcej. No ale rozumiem ze popyta na nie jest spory i nalezy się chronić przed wszelkiej masci złodziejami wielkim napisem![]()
Poczytaj gdzie powinnaś mieć wyostrzone zdjęcie bo na drugim poszło w grzywkę a oko ucieka z GO.
I tak się nie obrażaj bo nie warto![]()
Wypijmy za blendy...
Skontaktuj się z nami