jedno zdjęcie z krótkiej sesji z Magdą (Stern)
zapraszam
Szukaj
dopalałaś czymś ?
(bo mam nieodparte wrażenie że tym samym zabiłaś miękkość foty która jest na drugim planie)
Ostatnio edytowane przez fafniak ; 31-03-2014 o 17:48
Bardzo ładny drugi plan. Z pierwszym gorzej - mnie się nie widzi.
- kadrowanie, nie bardzo wiem na czym się skupić (ale to może i nawet in plus)
- chyba wolałbym uporządkowane włosy z prawej strony. Albo całkiem zarzucone przez ramię albo wcale
- retusz cery, taki trochę miejscami plamisty i przybrudzony
- bardzo podobają mi się refleksy światła na końcówkach włosów po lewej, miłe i ciepłe niestety dziwnie kontrastują z całą chłodną tonacją zdjęcia
Fajne kolory, drugi plan, modelka. Podoba mi się ta "brudna cera". Mam tylko jedno ale... Albo jestem zboczony albo piersi modelki przyciągają zbyt wiele uwagi![]()
przyciągają, i nie chodzi nawet o męski punkt widzenia, ale o wyrazisty kształt, który odciąga uwagę od twarzy
poza tym podoba mi się zestawienie zimnej tonacji z ciepłymi refleksami słońca
kadr jakoś mniej, kwadrat mi tu nie podchodzi
tło super, dziewczyna też ciekawie spogląda
Ja zwrocilam uwage dopiero jak napisal o nich bryk77... Eh, faceci...![]()
Nikon N10.5 N35 N85 N80-200 S17-50 YN568
Zapraszam do polubienia strony
Chyba nic nowego nie powiem, bardzo fajne tło, kolorystyka, może jednak przeczyściłbym delikatnie cerę. Co do przyciągania uwagimi obecny kadr nie przeszkadza, ale może warto by spróbować nieco ciaśniejszy kwadrat, dolna krawędź na linii dekoltu... byłoby to może kosztem tego fajnego tła, ale ładnie prowadziłoby wzrok do twarzy i spojrzenia modelki... Ale to szczegóły, zdjęcie się podoba
![]()
http://marcinciepielewski.pl/
Instagram: Marcin Ciepielewski
Facebook: Marcin Ciepielewski - Images of Passion
Może jakby miała biustonosz by tak nie przyciągała wzroku w dół kadru![]()
D5100 / S17-50 F2.8 /Metz52
Wystarczyłoby gdyby wyprostowała głowę.
Skontaktuj się z nami