Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Okolice Legnicy.

Parę chwil po wschodzie słońca-okolice Legnicy. Wszelkie uwagi wskazane i pożądane.

Domyślnie

Hm, co jest tematem zdjęcia? A poważniej, myślę, że całkiem fajnie wypadłby kwadrat z lewym fragmentem - niby zdjęcie przyrodnicze, ale z oparów mgły wyłania się wielki, metalowy wiatrak W tym wydaniu, które pokazałeś, czegoś mi brakuje - może obiekty są zbyt rozstrzelone? Może po prostu za mało wiatraków? Ale miejscówka fajna, na pewno zrobisz tam jeszcze lepsze zdjęcie

Domyślnie

Chyba chodziło o mgiełkę i zanikające wiatraczki - Ja tu widzę lewą stronę w pionie

Domyślnie

Można by tu zakręcić śmigłami ( no chyba że były bez ruchu ) jak i kilkoma kadrami Fajna miejscówka.
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Klimat bardzo dobry ,kadr już mniej. Można by spokojnie zbudować co najmniej dwa kadry.Pozdrawiam

Domyślnie

Dwa klasyki by rzeczywiście z tego wyjszły. Mi tam jednak 'paczeć' pomaga linia w PD i jako całość, choć nieco chaotyczną śmiało mogę kupić. A gdyby tak 100 metrów w tył, nieco w lewo i zoomem potraktować? Pozdr.
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Bez rozwodzenia się nad kadrem, warto wyprostować wiatraki.

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Warunki fajne się trafiły, jeżeli chodzi o kadrowanie to za poprzednikami, zdecydowanie mamy tu materiał na dwa dobre kadry.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Uprawnienia umieszczania postów