Piękne miejsca. Fajne kadry. Może ,,szerokość'' 14 Samyanga by pięknie ,,ogarnęła'' temat ?
Pozdrowił![]()
Szukaj
Piękne miejsca. Fajne kadry. Może ,,szerokość'' 14 Samyanga by pięknie ,,ogarnęła'' temat ?
Pozdrowił![]()
FuFu X100T
Było D90, D7000, D7100, D610 i wiaderko słoików
Moje tereny https://500px.com/sesio/galleries/gluszyca
Dziękuje za odpowiedz i za miłe słowo. Kupiłem właśnie sigme 10-20, później wrzucę kilka zdjęć z ostatniej wycieczki. Pozdrawiam
potwierdzam ze miejsce jest urokliwe,vwbanan a Ty tam czesto bywasz?pytam bo ja tez w tamtych"okolicach"
pozdrawiam
dwa dni to troche malo,polecam jeszcze przejechac sie z Jasper do Banff(chyba ciekawsze miejsce)tyle ze w sezonie maaaasa ludzi.
pozdrawiam
Ale masz miejscówki ! Podobają mi się wszystkie. Oczywiście jak przedmówcy zauważyli jest kilka mankamentów do poprawy, ale przy takich widokach schodzą one na drugi plan. Trójka najlepsza.
Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III
No miejscówka ma potencjał , co do zdjęć to takie poglądowe i do przemyślenia w przypadku kolejnego wypadu.Pozdrawiam
Witam, dziękuję za komentarze właśnie dziki tym miejscom i tym widokom zainteresowałem się fotografią krajobrazu. Zdjęcia z Jasper są jednymi z moich pierwszych zdjęć. Prezentuje je na forum po to właśnie żeby ktoś kto się lepiej zna na fotografii udzielił mi jakiś wskazówek.
Pozdrawiam
Wole mniejsza soczystość..Na wskazówki jestem za cienki chyba. Zachęcam do poszukiwań i życzliwych rad od innych i powodzenia![]()
Skontaktuj się z nami