Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: Jasper

Domyślnie

Piękne miejsca. Fajne kadry. Może ,,szerokość'' 14 Samyanga by pięknie ,,ogarnęła'' temat ?
    Pozdrowił
    FuFu X100T
    Było D90, D7000, D7100, D610 i wiaderko słoików
    M
    oje tereny https://500px.com/sesio/galleries/gluszyca

Domyślnie

Dziękuje za odpowiedz i za miłe słowo. Kupiłem właśnie sigme 10-20, później wrzucę kilka zdjęć z ostatniej wycieczki. Pozdrawiam

Oszczędny w słowach
    Miasto
    szczercow/vancouver

Domyślnie

potwierdzam ze miejsce jest urokliwe,vwbanan a Ty tam czesto bywasz?pytam bo ja tez w tamtych"okolicach"

pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ketjow Zobacz posta
    potwierdzam ze miejsce jest urokliwe,vwbanan a Ty tam czesto bywasz?pytam bo ja tez w tamtych"okolicach"

pozdrawiam
    Witam, byłem tam pierwszy raz i tylko na dwie noce Mama plan żeby się tam jeszcze raz wybrać. Ale wiadomo jak to jest z planami.
    Pozdrawiam

Oszczędny w słowach
    Miasto
    szczercow/vancouver

Domyślnie

dwa dni to troche malo,polecam jeszcze przejechac sie z Jasper do Banff(chyba ciekawsze miejsce)tyle ze w sezonie maaaasa ludzi.

pozdrawiam

Domyślnie

Ale masz miejscówki ! Podobają mi się wszystkie. Oczywiście jak przedmówcy zauważyli jest kilka mankamentów do poprawy, ale przy takich widokach schodzą one na drugi plan. Trójka najlepsza.
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Domyślnie

No miejscówka ma potencjał , co do zdjęć to takie poglądowe i do przemyślenia w przypadku kolejnego wypadu.Pozdrawiam

Domyślnie

Witam, dziękuję za komentarze właśnie dziki tym miejscom i tym widokom zainteresowałem się fotografią krajobrazu. Zdjęcia z Jasper są jednymi z moich pierwszych zdjęć. Prezentuje je na forum po to właśnie żeby ktoś kto się lepiej zna na fotografii udzielił mi jakiś wskazówek.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Wole mniejsza soczystość..Na wskazówki jestem za cienki chyba. Zachęcam do poszukiwań i życzliwych rad od innych i powodzenia

Domyślnie

Jak wcześniej pisałem, kadrów się nie czepiam (no może 3,4)
    Warto popracować nad obróbką lub może problem z monitorem i kolrami
    Jak by tak wszyscy nowi kadrowali, to byśmy mieli co oglądać
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów