Szukaj
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Cóż... mi się te zdjęcia jakoś szczególnie nie spodobały... mam nadzieję że nie będzies mieć żalu z powodu moich uwag
1. - wybielone białka oczu i niezbyt szczęśliwie rozłożona ostrość,
2. - troszkę płaskie światło na modelce, ustawienie modelki na granicy największego kontrastu tła jeszcze chyba to wrażenie potęguje,
3. - za ostre światło i cień nosa no i kurtka z szerokim kołnierzem - rozbija zarys postaci w ponętnej przecież i kobiecej pozie, tracisz ładną linię sylwetki. i noga w skrócie jak zwykle "grubieje",
4. - najlepszechwilka pracy w PSie by zrobić opaleniznę i skontrastować koszulę z ciałem i jest super
!
5. - za ostre światło, niefortunne cienie, postać ucieka w ciemne tło...
Przepraszam za tyle uwag ale modelka super i widać że oko masz, więc pracuj!!! Życzę powodzenia!!!![]()
Pozdrawiam, Kuba
super... dziekuje za uwagi tylko widzisz .. ja dopiero raczkuje w PS'ie
odnosnie 4 moglbys mi tu wkleic zdjecie obrobione przez ciebei ( ktores z moich ) i zrobic to co napisales w pkt 4 i powiedziec mi jak to zrobiles ??
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
A gdzie zdjecie trzy i pol ? Brakuje ciagu dalszego ze zdjecia numer 3 !!!![]()
Nikt mnie nie rozumie ...![]()
wybacz.... ale ....... nie
Już wklejam moją wersję... Nie jest dokończone bo bardzo się śpieszę, dekolt nie jest dokończony bo robiłem bez selekcji i nie wygładziłem brzucha - są plamyJutro wszystko poprawię i napiszę jak to wykonywałem... Teraz muszę wyjść z domu, przepraszam...
Dzięki, i do napisania jutro
Ps. jeszcze raz sorry za rozmyty i bez kontrastu dekolt... zabrakło czasu, chciałem tylko pokazać o co mi chodziło ogólnie![]()
Pozdrawiam, Kuba
super z niecierpliwoscia bede czekal na finalna wersje + opis jak to zrobiles
dziekuje slicznie
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
Sorki ale nawet na szybkensa to trochę słabo wyszło.....
Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352
Ale poważniej - modelka ma potencjał. Męcz ją ale później siebie i naucz się podstaw obróbki. Kadry masz coraz lepsze, ciekawsze, niosące już jakieś emocje. Tak w 2 minuty można pokazać choćby pierwsze foto:
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
Skontaktuj się z nami