Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: sesja z liba..

Domyślnie sesja z liba..

witam ponownie
    uwzgledniajac wasze sugestie odnosnie "wstepu" ( obrobka... )
    wrucilem pozostale zdjecia z tej sesji...

bardzo prosze o konstruktywne opinie )

1.

2.

3.

4.

5.

www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cóż... mi się te zdjęcia jakoś szczególnie nie spodobały... mam nadzieję że nie będzies mieć żalu z powodu moich uwag

1. - wybielone białka oczu i niezbyt szczęśliwie rozłożona ostrość,
    2. - troszkę płaskie światło na modelce, ustawienie modelki na granicy największego kontrastu tła jeszcze chyba to wrażenie potęguje,
    3. - za ostre światło i cień nosa no i kurtka z szerokim kołnierzem - rozbija zarys postaci w ponętnej przecież i kobiecej pozie, tracisz ładną linię sylwetki. i noga w skrócie jak zwykle "grubieje",
    4. - najlepsze chwilka pracy w PSie by zrobić opaleniznę i skontrastować koszulę z ciałem i jest super !
    5. - za ostre światło, niefortunne cienie, postać ucieka w ciemne tło...

Przepraszam za tyle uwag ale modelka super i widać że oko masz, więc pracuj!!! Życzę powodzenia!!!
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

super... dziekuje za uwagi tylko widzisz .. ja dopiero raczkuje w PS'ie
    odnosnie 4 moglbys mi tu wkleic zdjecie obrobione przez ciebei ( ktores z moich ) i zrobic to co napisales w pkt 4 i powiedziec mi jak to zrobiles ??
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Talking

A gdzie zdjecie trzy i pol ? Brakuje ciagu dalszego ze zdjecia numer 3 !!!
    Nikt mnie nie rozumie ...

Domyślnie

wybacz.... ale ....... nie

Domyślnie

Już wklejam moją wersję... Nie jest dokończone bo bardzo się śpieszę, dekolt nie jest dokończony bo robiłem bez selekcji i nie wygładziłem brzucha - są plamy Jutro wszystko poprawię i napiszę jak to wykonywałem... Teraz muszę wyjść z domu, przepraszam...

Dzięki, i do napisania jutro

Ps. jeszcze raz sorry za rozmyty i bez kontrastu dekolt... zabrakło czasu, chciałem tylko pokazać o co mi chodziło ogólnie
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

super z niecierpliwoscia bede czekal na finalna wersje + opis jak to zrobiles
    dziekuje slicznie

Domyślnie

Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

Sorki ale nawet na szybkensa to trochę słabo wyszło.....
    Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352

Domyślnie

Ale poważniej - modelka ma potencjał. Męcz ją ale później siebie i naucz się podstaw obróbki. Kadry masz coraz lepsze, ciekawsze, niosące już jakieś emocje. Tak w 2 minuty można pokazać choćby pierwsze foto:

Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów