Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Wiktoria + blenda

Cześć, pierwsze próby aczkolwiek trzymając jedną ręką aparat a drugą blendę (powiewającą niczym żagiel na wietrze ) ciężko było zrobić coś sensownego; mimo wszystko, komentujcie Przyjmę na klatę.

Sorry za to czarne coś na dole po prawej, to chyba kawałek tego żagla...
    Ostatnio edytowane przez popi ; 27-03-2014 o 23:31
    "Któż jak BÓG!" - Św.Michał

Domyślnie

Przekadruj 4:3, lewe (jej) oko na mocny punkt i dół tnij jak czarna gałązka schodzi się z ramieniem, wyostrz, popraw kolory skóry (zdejmij czerwony), troszkę popraw światło i teraz możesz delikatnie nałożyć filtr symulujący kliszę analogową ale to tylko ze względu na ten bokeh. Naprawdę delikatnie. Na koniec ramka w kolorze 240,240,240 60punktów grubości dla tej fotografii.
    popi1612 kurcze pieczone, jakie Ty ładne zdjęcia robisz.
    Ostatnio edytowane przez Lena&TheShadow ; 28-03-2014 o 00:57

Domyślnie

Dzięki Lena za rady; troszkę zmieniłem (ciemniej), dodałem ciut ziarna, kolorystyka twarzy jest pochodną odblasku złotej blendy.
    O ramce powinienem pomyśleć przed zrobieniem zdjęcia i kadrowaniem... Ale, następne będą lepsiejsze

A blenda (jeśli to kogoś interesuje) była nieduża ale i tak gięła się jak chciała
    Ostatnio edytowane przez popi ; 28-03-2014 o 10:26

Domyślnie

Lenka, specjalnie dla Ciebie... z ramką

Domyślnie

Dlatego abstrahuję od wszelkiego rodzaju ozdobników krawędziowych.

Domyślnie

Prosta ramka, passe partout. Nie mam na tym kompie tego zdjęcia bo bym Ci pokazała jak nabiera blasku

Domyślnie

Jeśli możesz wrzuć na priva; jeśli szczena mi opadnie wproszę się do Ciebie na krótki kurs; przywiozę nawet kawę

Domyślnie

kawę mam, wiesz jak to było w tym starym dowcipie... "masz te 200 marek i spadaj, my tu się o prawdziwe pieniądze modlimy"

Uprawnienia umieszczania postów