Szukaj
Nie podobają mi się czerwone plamy na twarzy i przebarwienia pod oczami kontrastujące z tymi plamami.
Nie przesadzał bym z tymi plamami, chyba że ja mam kiepski monitor i nie widzę tego co Lena&TheShadow.
Bardzo ładne światło i obróbka. Modelka zagrała właśnie tak jak powinna dziewczyna z zespołu tanecznego - ja od razu widzę jak dziewczyna czuje rytm
Chciał bym robić takie portretyBardzo ładnie.
Co do tych plam to faktycznie są lekkie przebarwienia ale nie takie rażące i można je skorygować jednym ruchem pędzla - chyba....
Zatem podsumowując, świetna robota![]()
Bardzo dobry kadr, ( dobre ciecie gory), piekne swiatlo. Dobra robota
Moze masz cos wiecej?
Pozdro
Bardzo dobre zdjęcie i... błyszczące "ringowe" oczy...
Nikon
Bardzo dobre zdjęcie tylko jak porównam kolor dłoni i twarzy to jak to mówią wszystko gra i koliduje.
Dyskusyjną sprawą jest czy takie 'ringi' w oczach powinny być zostawiane
reszta się podoba
D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
Grecja2013
klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział
w skrócie powiem tak : zawsze, ale to zawsze można sie do czegoś na zdjeciu przyczepić
- plam nie specjalnie widze - a nawet jesli są to chyba niezbyt widoczne. Co do blików w oczach - no cóż ringa można bardzo lubieć lub baaaaaaardzo odwrotnie
- ja należę zdecydowanie do tych pierwszych
i dla tego jezeli go już wyciągam do focenia - to nie po to żeby potem w postprocesie powodowac żeby zniknął
Dziewczyn było 5 - w pierwszym poście podlinkowałem zdjęcia grupowe potrzebne dziewczynom do portfolio i stworzenia oferty.
Co do portretów - ten pierwszy jest faktycznie moim ulubionym z tej sesji ale...:
2. ciecie tak jak osobiście lubieczyli w pół czoła
3.
Mnie tam te "diabelskie" ringi w oczach się podobają. A do każdego zdjęcia można się - jak to @Pelo słusznie zauważyłeś - przyczepić...
Nikon
Pelo, również uwielbiam ringa, daje super światłocień. Powiedz proszę jakie żaróweczki masz w nim wkręcone (temperatura barwowa, moc).
Portreciki bardzo fajne.
Nikon plus parę drobiazgów
Skontaktuj się z nami