http://www.europe-nikon.com/pressrel...sReleaseId=285
Wyglada obiecujaco, ciekawe jak z cena.
Szukaj
http://www.europe-nikon.com/pressrel...sReleaseId=285
Wyglada obiecujaco, ciekawe jak z cena.
Jednak zawężają ofertę......F6 ma zastapic F100 i F5
po wprowadzeniu nowego modelu analogowego (w dzisiejszych czasach) trudno polemizować z sensem zawężenia oferty analogów
tak jak postanowiłem sobie już wcześniej moje F5 będzie miało już u mnie "dożywocie" i raczej nie skuszę się na F6 bo nie czuję potrzeby
opis jest ciekawy, ale czy nie macie wrażenia, że korpus ten wygląda jakoś "cherlawo" i mało profesjonalnie
pzdr
o nie podoba mi sei ta f6tka ... bardzo mi sie nie podoba .. poczekam az cena f5 spadnie do poziomu 2kpln i kupie sobiejako drugie bodybo jak do tej pory to f5tka byla dla mnie idealem ergonomii (co prawda tylko pare razy trzymalem w rece
ale bylo milo (ddmon bez skojarzen!! ) )
Ja również swojemu F90X zapewnie dożywotnie utrzymanie. Zbyt dużo przeżylismy razem
. Mam duży sentyment do analogów i tak już zostanie. Gdybym zaczynał swoją przygotę z fotografią również zacząlbym od analogów, może od takiego F6 gdyby mnie było stać na niego. Z analogiem nauczyłem się na pewno jednego, że każde zdjęcie musi być przemyślane kompozycyjnie i oświetleniowo. Takie zatrzymanie się i zdumienie pięknem świata lubie najbardziej, a już uwiecznienie tego na kliszy lub na matrycy jest The Best.
![]()
Dido, jakos nie moge uwierzyc ze dzisiaj przygode z fotografia zaczalbys od analoga... Mowie calkiem powaznie. Ja odwrotnie do Ciebie, uwazam ze dzisiaj aparat typu F6 i zaawansowane lustra sa przeznaczone dla juz uswiadomionych fotografistow. Gdyby bylo mnie stac (czyt. gdybym byl rozrzutny), nabylbym taki aparat...
Chyba masz rację, gdybym zaczynał swoją przygodę z fotografią nie byłbym uswiadomiony o pułapkach jakie niesie z sobą fotografia cyfrowa i być może wybrał łatwiejszą, nie koniecznie lepszą drogę![]()
Ja tam też czasem lubię potrzymaćZamieszczone przez sailor
ale przy ludziach wolę za korpus, bo za obiektyw... jakoś wstydliwy jestem
![]()
POzdro!
D70|N AF-S18-70DX|N AF50/1,8D|SB-800|ML-L3|CF 1GB|Sherpa 600n|TLZ 2|MC MTO-11C A
ŻONA to luksus - APARAT to konieczność!!!
Skontaktuj się z nami